IT çalışanının iş yapıyor görüneceği program önerisi

EfeGibiBirCocuk

Hectopat
Selamlar,

Üniversite mezunu olmayan, network, Linux, backend üzerinde uzmanlaşmış biriyim ve yakın tarihte bir işe başladım.
İş yerinde çok fazla benim taraflı işim olmadığı sebebiyle bir o kadar da boş kalıyorum ve göze batmaktayım.
İş yerimde herhangi bir donanımsal network ve sunucusal yapı olmadığı sebebiyle çok boştaymış gibi oluyor.
Kişisel bilgisayarımda bir şey yapıyor gibi görünmem gerek bana birkaç program önerin, işe yarar ya da yaramaz fark etmez, sadece mantıklı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Üniversite mezunu olmayan, network, Linux, backend üzerinde uzmanlaşmış biriyim ve yakın tarihte bir işe başladım.
İş yerinde çok fazla benim taraflı işim olmadığı sebebiyle bir o kadar da boş kalıyorum ve göze batmaktayım.
İş yerimde herhangi bir donanımsal network ve sunucusal yapı olmadığı sebebiyle çok boştaymış gibi oluyor.
Kişisel bilgisayarımda bir şey yapıyor gibi görünmem gerek bana birkaç program önerin, işe yarar ya da yaramaz fark etmez, sadece mantıklı olsun.
SQL çalış kardeşim.

Zaten sql biliyorum. yazılım dillerindede kullanmayı bilmekteyim fakat burada sql ile işim yok.
Şirketin verileri tuttuğu bir database'i yok mu? IT'nin işlerinden biri de şirket içinde düzenli olarak yapılan işleri basitleştirip gerekirse otomatiğe çekmektir. Sağda solda yapılan işleri analiz edip yararlı programlar yazabilirsin. SQL ile işin olmaması garip geldi. Şirket hangi sektörde hizmet veriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı