IT-FRIDAY 13 İtopya RTX 4090 sistem alınmalı mı?

ozan1317

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle hayırlı akşamlar.
İtopya'daki IT-FRIDAY 13 sistemini almayı planlıyorum da bir iki parça değişiklik yaptım sizlerin düşüncesini de çok merak ediyorum açıkçası, çok bilgisayar parçalarından anlayan biri değilim tek tek toplamak bir yana onları bir araya getirebilir miyim bile muamma, bir de bu sistemi almalı mıyım yoksa 5000 serisi beklenmeli mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1312789.png
    86,7 KB · Görüntüleme: 53
Önceki serilerde ilk 90 serileri çıkmış diye biliyorum.
İstiyorsanız bekleyebilirsiniz fakat elinizdeki parayı dolar altın vb. olarak yatırım yaparak bekleyin bence. Ya da işlemci ve anakartı 5090 bile besleyecek şekilde alıp belki ekran kartını biraz kısabilirsiniz şimdi siz bilirsiniz. Yani bir kaç ay sonra 5090 çıkarsa üzülmeyin diye dedim
Bu sistem fiyat olarak ve parça olarak iyi mi bilmiyorum

Öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için çok sağolun. Peşin olarak almayı düşünmüyorum açıkçası o yüzden yatırıma yönelmek istemedim.
5000 serisininde nasıl bir farklılık olcağını da bimiyorum eğer sadece saf güç olarak gelicekse açıkçası beklemek istemem ama teknolojisi ile birlikte gelicekse(dlss nin yeni sürümü ya da başka birşey de olabilir) o zaman üzülebilirim bu konu hakkına bilginiz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…