Çözüldü It Takes Two 3.bölüm save dosyası nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar arkadaşlar, arkadaşımla beraber bu oyunu oynuyoruz maalesef 3.bölümün (uzay bölümü) dün oynadığımız kısmı hiç kayıt olmamış. Save dosyası elinde olan varsa bizimle paylaşabilir mi?

Kendim çözdüm sıkıntı yaşayan arkadaşlar için indirme linki: ItTakesTwoSaveFile.zip
C:\Users[user name]\AppData\Local\ It Takes Two buraya atmanız yeterli bütün bölümler açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar arkadaşlar, arkadaşımla beraber bu oyunu oynuyoruz maalesef 3.bölümün (uzay bölümü) dün oynadığımız kısmı hiç kayıt olmamış. Save dosyası elinde olan varsa bizimle paylaşabilir mi?

Kendim çözdüm sıkıntı yaşayan arkadaşlar için indirme linki: ItTakesTwoSaveFile.zip
C:\Users[user name]\AppData\Local\ It Takes Two buraya atmanız yeterli bütün bölümler açılıyor.

Kral ben şimdi uzay istasyonu bölümünün 1 bölüm ötesindeki yerde kaldım. Save dosyasına ne yazmam lazım sen nasıl buldun yardımcı olursan çok sevinirim

Kral ben şimdi uzay istasyonu bölümünün 1 bölüm ötesindeki yerde kaldım. Save dosyasına ne yazmam lazım sen nasıl buldun yardımcı olursan çok sevinirim
Yukardaki verdiğim linki indir verdiğim adrese kopyala-yapıştır yap işlem tamamdır. Bütün bölümler açılıyor sonra kaldığın bölümden oynamaya devam edersin biz öyle yapmıştık.

Kanka dediğin gibi yaptım dosyaayı attım ama açılmadı bölümler DC üzerinden yardımda bulunabilir misin DC saaskicnm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı