bsypm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 24 Ocak 2024 #1 Merhaba. Epic Games'ten It Takes Two almıştım. Güzelce oynuyordum ama oyun artık açılmıyor. Açmaya çalıştığımda preparing Game diyor, Epic Games'i açıyor ve öyle kalıyor. Oyun asla açılmıyor.
Merhaba. Epic Games'ten It Takes Two almıştım. Güzelce oynuyordum ama oyun artık açılmıyor. Açmaya çalıştığımda preparing Game diyor, Epic Games'i açıyor ve öyle kalıyor. Oyun asla açılmıyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 Oyun dosyalarını doğrula yöntemini denediniz mi? Olmaz ise Epic Games'ten oturumu kapatıp tekrar hesabınıza giriş yapın öyle deneyin.
Oyun dosyalarını doğrula yöntemini denediniz mi? Olmaz ise Epic Games'ten oturumu kapatıp tekrar hesabınıza giriş yapın öyle deneyin.
bsypm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 31 Ocak 2024 #3 cumali_032 dedi: Oyun dosyalarını doğrula yöntemini denediniz mi? Olmaz ise Epic Games'ten oturumu kapatıp tekrar hesabınıza giriş yapın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... İkisini de deendim. Hiçbir fark yok açılmıyor.
cumali_032 dedi: Oyun dosyalarını doğrula yöntemini denediniz mi? Olmaz ise Epic Games'ten oturumu kapatıp tekrar hesabınıza giriş yapın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... İkisini de deendim. Hiçbir fark yok açılmıyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #4 bsypm dedi: İkisini de deendim. Hiçbir fark yok açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ya o çok kanser bir olay, Epic Games launcherliğinin kalitesizliğinden dolayı takılı kalıyor. Görev Yöneticisi ile tüm Epic Games hizmetlerinin sonlandırdığından emin ol.
bsypm dedi: İkisini de deendim. Hiçbir fark yok açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ya o çok kanser bir olay, Epic Games launcherliğinin kalitesizliğinden dolayı takılı kalıyor. Görev Yöneticisi ile tüm Epic Games hizmetlerinin sonlandırdığından emin ol.
bsypm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 31 Ocak 2024 #5 cumali_032 dedi: Ya o çok kanser bir olay, Epic Games launcherliğinin kalitesizliğinden dolayı takılı kalıyor. Görev Yöneticisi ile tüm Epic Games hizmetlerinin sonlandırdığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi. Epic Games ile alakalı hiçbir şey yoktu. Fakat yine durum aynı. Çıkıp girsem bile hala oyun çalışıyor olarak gözüküyor.
cumali_032 dedi: Ya o çok kanser bir olay, Epic Games launcherliğinin kalitesizliğinden dolayı takılı kalıyor. Görev Yöneticisi ile tüm Epic Games hizmetlerinin sonlandırdığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi. Epic Games ile alakalı hiçbir şey yoktu. Fakat yine durum aynı. Çıkıp girsem bile hala oyun çalışıyor olarak gözüküyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #6 bsypm dedi: Baktım şimdi. Epic Games ile alakalı hiçbir şey yoktu. Fakat yine durum aynı. Çıkıp girsem bile hala oyun çalışıyor olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmından bakın. Ayrıca it takes two acik olabilir, gozukmuyor olabilir gorev yoneticisinden bakın.
bsypm dedi: Baktım şimdi. Epic Games ile alakalı hiçbir şey yoktu. Fakat yine durum aynı. Çıkıp girsem bile hala oyun çalışıyor olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmından bakın. Ayrıca it takes two acik olabilir, gozukmuyor olabilir gorev yoneticisinden bakın.
bsypm Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 31 Ocak 2024 #7 Ayrıntılardan kapattım ama bir işe yaramadı yine. Epic Games'ten zaten oyunu açamıyorum çalışıyor olarak gözüküyor.
Ayrıntılardan kapattım ama bir işe yaramadı yine. Epic Games'ten zaten oyunu açamıyorum çalışıyor olarak gözüküyor.