It Takes Two alınır mı?

Bütçe
500TL

DogukanTheGoat

Picopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 1TB SSD
Ekran kartı
GTX1650
Anakart
MSI ANAKART
İşlemci
I7 10. NESİL
Steam'de bahar indirimleri başlamış, 26 Mart'a kadar sürecekmiş. Ben de It Takes Two'nun 8 dolar, yani 350 TL'ye düştüğünü gördüm. Ama içimden dedim ki Epic Games indirimleri başlayınca daha ucuz bir fiyata düşer mi diye. Epic indirimlerinin ne zaman başlayacağını bilmiyorum, oyun daha mı ucuz olur bilmiyorum. Sizce ne olur? Şimdi Steam'den almalımıyım yoksa 26 Mart'a kadar eğer başlarsa Epic indirimlerini mi beklemeliyim? Yorum sizin.

Steam'de bahar indirimleri başlamış, 26 Mart'a kadar sürecekmiş. Ben de It Takes Two'nun 8 dolar, yani 350 TL'ye düştüğünü gördüm. Ama içimden dedim ki Epic Games indirimleri başlayınca daha ucuz bir fiyata düşer mi diye. Epic indirimlerinin ne zaman başlayacağını bilmiyorum, oyun daha mı ucuz olur bilmiyorum. Sizce ne olur? Şimdi Steam'den alınır mı? Yoksa 26 Mart'a kadar eğer başlarsa Epic indirimlerini mi beklemeliyim? Yorum sizin.

Merhaba Epic Games DB sitesinden bakabilirsiniz ben sizin için baktım şu ana kadar en fazla 240 TL'ye düşmüş son bir yılda. 3 yıl önce de 100 TL'ye düşmüş ama bir daha düşmez diye düşünüyorum. bence almak istiyorsanız Steamdan alın ama daha uyguna almak istiyorsanız Epic Games için indirim bekleyebilirsiniz

1773949614812.png

Steam'de bahar indirimleri başlamış, 26 Mart'a kadar sürecekmiş. Ben de It Takes Two'nun 8 dolar, yani 350 TL'ye düştüğünü gördüm. Ama içimden dedim ki Epic Games indirimleri başlayınca daha ucuz bir fiyata düşer mi diye. Epic indirimlerinin ne zaman başlayacağını bilmiyorum, oyun daha mı ucuz olur bilmiyorum. Sizce ne olur? Şimdi Steam'den almalı mıyım yoksa 26 Mart'a kadar eğer başlarsa Epic indirimlerini mi beklemeliyim? Yorum sizin.

240TL'ye düşmüştü yakın zamanda, bidahaki büyük indirimde yine düşer bence 240TL'ye. Bence bekle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı