JusttWatch Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 12 17 Ocak 2022 #1 EA Play sahibiyim. Arkadaşımla It Takes Two oynamak istiyorum. Ben de var ama arkadaşımda yok. Nasıl oynarız? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2022
EA Play sahibiyim. Arkadaşımla It Takes Two oynamak istiyorum. Ben de var ama arkadaşımda yok. Nasıl oynarız?
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.533 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #2 EA app yükleyip It Takes Two friend pass indiricek davet ediceksin lobiye. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com
EA app yükleyip It Takes Two friend pass indiricek davet ediceksin lobiye. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com
Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 638 Çözümler 2 17 Ocak 2022 #3 Onun da satın almasını sağlayarak. Düzeltme:Soruyu yanlış okumuşum.
I am inevitable Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #4 JusttWatch dedi: EA Play sahibiyim. Arkadaşımla It Takes Two oynamak istiyorum. Ben de var ama arkadaşımda yok. Nasıl oynarız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız It Takes Two friend Pass indirecek ve oyuna girecek. Siz Origin üzerinden ona davet atacaksınız.
JusttWatch dedi: EA Play sahibiyim. Arkadaşımla It Takes Two oynamak istiyorum. Ben de var ama arkadaşımda yok. Nasıl oynarız? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız It Takes Two friend Pass indirecek ve oyuna girecek. Siz Origin üzerinden ona davet atacaksınız.
gesukalyoncu Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #6 I am inevitable dedi: Arkadaşınız It Takes Two friend Pass indirecek ve oyuna girecek. Siz Origin üzerinden ona davet atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde biliyorum.
I am inevitable dedi: Arkadaşınız It Takes Two friend Pass indirecek ve oyuna girecek. Siz Origin üzerinden ona davet atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bende bu şekilde biliyorum.