It Takes Two arkadaş olmadan nasıl oynanır?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. It Takes Two oynamak istiyorum ancak oynayacak arkadaşım yok. Birilerini davet etmeye çalıştım ancak sadece kendi arkadaş listeme atıyor menü. Online rekabetçi oyunlardaki gibi oyun arat tarzında bir şeye basıp rastgele biri ile bu oyunu oynama ihtimalim yok mu? İlla tanıdık biri mi olması lazım ne kadar saçma bir iş.

Rastgele biriyle ya da tek oynanmıyor oyun. İnternetten beraber oynamak için birini bulabilirsiniz belki.

Hocam o oyun yabancıyla oynanmayacak bir oyun çok ters köşeli bir oyun yani hikayeyi yaşayabilmeniz için bir tanıdık lazım.

Boşa almışız o zaman, indirimdeyken almıştım da aşırı saçma yani. 2 kişi oynamanın zorunlu olduğu bir oyun yapıyorsan o zaman yap serverında eşleştirme sistemi. Oyunu açtığımızda aynı rekabetçi oyunlardaki gibi mikrofondan da konuşabiliyo olalım. Takılalım yani. Aşırı sinir oldum oyuna. Teşekkürler sağolun

Hocam zaten çok örneği yok bu türün adı çıkmış It Takes Two var A Way Out var yani.

Arkadaşınız olmadan oynayamazsınız, açık eşleştirme mantığı bulunmuyor. Ayrıca girip 2 bölüm yapıp bırakılacak bir oyun değil, eşleştirme sistemi o yüzden saçma olurdu. Sosyal'de "Oyun Arkadaşı" kategorisinde konu oluşturup şansınızı deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…