Çözüldü It Takes Two beraber oynayamamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kagan22342

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla beraber It Takes Two oynamaya çalışıyoruz. Ben oyunu Xbox Game Pass üzerinden alıp EA Play'den yükledim, arkadaşım ise Steam'den Friend Pass indirdi. Ancak oyuna girip Online moduna bastığımda onu davet edemiyorum. Davet gönderme yerine basınca hiçbir şey açılmıyor. Shift + F1 yaparak EA arayüzünü açtım ama yine değişen bir şey olmadı.

Sonunda platformların aynı olması için Friend Pass'i EA Play'den indiriyoruz. Bu işlemi nasıl yapacağımızı çok detaylı ve tane tane anlatabilir misiniz? 3 saattir uğraşıyoruz, oyundan soğumaya başladık ama herkes çok övüyor.

İkinizde aynı platformdan açmanız gerekiyor. Oyun konsolu ise oyun konsolu, Steam ise Steam diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Hocam arkadaşınızın EA hesabı var mı? EA da hesap oluştursun EA üzerinden birbirinizi ekleyin.

Evet var Steam üzerinde olmadığı için oyunu Steam'den silip eadeki freind Pass'den yüklemeye başladık eadede birbirimizde ekleyez zaten ama oyunu açıp invite freind kısmına bastığımda herhangi bir menü açılmıyor karşımda normalde açılması mı gerekiyor

Game Pass olan kişi EA Play üzerinden oyunun tam sürümünü yüklemeli daha sonrasında diğer oyuncu Steam, EA Play veya Origin üzerinden It Takes Two Friends Pass yüklemeli ve origin hesabını tanıtmalı. Tam sürümü yüklemiş olan kişi friend Pass'lı kişiyi lobisine çağırıp oyunu oynayabilir.

Origin hesabını nasıla tanıtaz hocam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…