S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 It Takes Two oyununu almayı düşünüyorum ama bir bilgisayardan iki kişi oynayabiliyor mu? Mesela birisi yön tuşuyla birisi W-A-S-D tuşları ile.
It Takes Two oyununu almayı düşünüyorum ama bir bilgisayardan iki kişi oynayabiliyor mu? Mesela birisi yön tuşuyla birisi W-A-S-D tuşları ile.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 Controller bağlayarak yapabiliyorsunuz. Son düzenleme: 16 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
KS KS S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Aliyev dedi: Xbox Controlleri bağlayarak yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bir gamepad olmadan klavye veya mouse ile olmaz mı? Artı 0 Eksi
Aliyev dedi: Xbox Controlleri bağlayarak yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bir gamepad olmadan klavye veya mouse ile olmaz mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Eylül 2023 #4 Swixy dedi: Mesela birisi yön tuşuyla birisi W-A-S-D tuşları ile. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olmaz. Biriniz kontrolcü ile biriniz klavye ile oynayabilirsiniz. Swixy dedi: Bir gamepad olmadan klavye veya mouse ile olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Bir kullanıcı sadece klavye, diğeri sadece mouse ile diyorsanız hayır... Son düzenleme: 16 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Swixy dedi: Mesela birisi yön tuşuyla birisi W-A-S-D tuşları ile. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olmaz. Biriniz kontrolcü ile biriniz klavye ile oynayabilirsiniz. Swixy dedi: Bir gamepad olmadan klavye veya mouse ile olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Bir kullanıcı sadece klavye, diğeri sadece mouse ile diyorsanız hayır...
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 Swixy dedi: Bir gamepad olmadan klavye veya mouse ile olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Swixy dedi: Bir gamepad olmadan klavye veya mouse ile olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
KS KS S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 Caner Uncu dedi: Bu şekilde olmaz. Biriniz kontrolcü ile biriniz klavye ile oynayabilirsiniz. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki gibi bahsetmiştim bu gerçekten olur mu deneyen var mı acaba? Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Bu şekilde olmaz. Biriniz kontrolcü ile biriniz klavye ile oynayabilirsiniz. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki gibi bahsetmiştim bu gerçekten olur mu deneyen var mı acaba?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Eylül 2023 #7 @Swixy Hocam aynı klavyeden kontrol sağlasanız da yine olmaz, oyun mouse kullanımı gerektiriyor. Bir gamepad alın, rahat rahat oynayın. Artı 0 Eksi
@Swixy Hocam aynı klavyeden kontrol sağlasanız da yine olmaz, oyun mouse kullanımı gerektiriyor. Bir gamepad alın, rahat rahat oynayın.
Aliyev Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 828 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #8 Swixy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki gibi bahsetmiştim bu gerçekten olur mu deneyen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Olur ama etrafa bakınmak atanan tuşlar konforlu olur mu orasını bilmem. Artı 0 Eksi
Swixy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki gibi bahsetmiştim bu gerçekten olur mu deneyen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Olur ama etrafa bakınmak atanan tuşlar konforlu olur mu orasını bilmem.
KS KS S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #9 Caner Uncu dedi: @Swixy hocam aynı klavyeden kontrol sağlasanız da yine olmaz, oyun mouse kullanımı gerektiriyor. Bir gamepad alın, rahat rahat oynayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğin şeyi yapacağım iyi günler. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: @Swixy hocam aynı klavyeden kontrol sağlasanız da yine olmaz, oyun mouse kullanımı gerektiriyor. Bir gamepad alın, rahat rahat oynayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dediğin şeyi yapacağım iyi günler.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.353 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #10 Caner Uncu dedi: @Swixy Hocam aynı klavyeden kontrol sağlasanız da yine olmaz, oyun mouse kullanımı gerektiriyor. Bir gamepad alın, rahat rahat oynayın. Genişletmek için tıkla... Ya da iki gamepad en rahatı. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: @Swixy Hocam aynı klavyeden kontrol sağlasanız da yine olmaz, oyun mouse kullanımı gerektiriyor. Bir gamepad alın, rahat rahat oynayın. Genişletmek için tıkla... Ya da iki gamepad en rahatı.