seeribova Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #1 It Takes Two aynı PC de 2 klavye ve 2 mouse ile oynanabilir mi? Oyun kolu(konsol) olmak zorunda mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 19 Mayıs 2021 #2 seeribova dedi: It Takes Two aynı PC de 2 klavye ve 2 mouse ile oynanabilir mi? Oyun kolu(konsol) olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... 2 farklı klavye ve fareyi zaten masaüstünde dolanırken kullanamazsınız, çakışırlar. Hele oyun oynanacağını hiç sanmam. Konsol gerekli. Artı 0 Eksi
seeribova dedi: It Takes Two aynı PC de 2 klavye ve 2 mouse ile oynanabilir mi? Oyun kolu(konsol) olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... 2 farklı klavye ve fareyi zaten masaüstünde dolanırken kullanamazsınız, çakışırlar. Hele oyun oynanacağını hiç sanmam. Konsol gerekli.
OsmnYsf07 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #3 Oyun konsolu olmak zorunda değil ama aynı PCdende oynayamazsınız. Oyunun mantığı bir PC alıyor iki PC oynuyor. Artı 1 Eksi
Oyun konsolu olmak zorunda değil ama aynı PCdende oynayamazsınız. Oyunun mantığı bir PC alıyor iki PC oynuyor.
KS KS seeribova Femtopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #4 Local game modu var diye duymuştum OsmnYsf07 dedi: Oyun konsolu olmak zorunda değil ama aynı PCdende oynayamazsınız. Oyunun mantığı bir PC alıyor iki PC oynuyor. Genişletmek için tıkla... O halledilebilir sanki 333657 dedi: 2 farklı klavye ve fareyi zaten masaüstünde dolanırken kullanamazsınız, çakışırlar. Hele oyun oynanacağını hiç sanmam. Konsol gerekli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çalıştıramadım, oyun aynı klavye veya aynı fare olarak algılıyor Son düzenleme: 20 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Local game modu var diye duymuştum OsmnYsf07 dedi: Oyun konsolu olmak zorunda değil ama aynı PCdende oynayamazsınız. Oyunun mantığı bir PC alıyor iki PC oynuyor. Genişletmek için tıkla... O halledilebilir sanki 333657 dedi: 2 farklı klavye ve fareyi zaten masaüstünde dolanırken kullanamazsınız, çakışırlar. Hele oyun oynanacağını hiç sanmam. Konsol gerekli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar çalıştıramadım, oyun aynı klavye veya aynı fare olarak algılıyor