can2883 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 It Takes Two oyununu korsan indirdim, DualSense'leri algılamıyor fakat korsan indirdiğim Split Fiction'da çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
It Takes Two oyununu korsan indirdim, DualSense'leri algılamıyor fakat korsan indirdiğim Split Fiction'da çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
TheDoctorBD Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 392 16 Haziran 2025 #2 can2883 dedi: It Takes Two oyununu korsan indirdim, DualSense'leri algılamıyor fakat korsan indirdiğim Split Fiction'da çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Evet uyumu yok o oyuna karşı DSX programına bak Steam'den oradan kontrolcünü Xbox olarak falan çevirt ben öyle yaptım. Artı 0 Eksi
can2883 dedi: It Takes Two oyununu korsan indirdim, DualSense'leri algılamıyor fakat korsan indirdiğim Split Fiction'da çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Evet uyumu yok o oyuna karşı DSX programına bak Steam'den oradan kontrolcünü Xbox olarak falan çevirt ben öyle yaptım.