Fibula Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Friend's Pass ne oluyor tam olarak bunu öğrenmek istiyorum.
Çözüm Geronix 2 Mayıs 2021 Sadece biriniz oyunu alıyorsunuz ve arkadaşınızın almasına gerek kalmıyor. Üstelik bu sınırsız yani oyun sadece sizde varsa istediğiniz kadar arkadaşınız ile oynayabilirsiniz.
Sadece biriniz oyunu alıyorsunuz ve arkadaşınızın almasına gerek kalmıyor. Üstelik bu sınırsız yani oyun sadece sizde varsa istediğiniz kadar arkadaşınız ile oynayabilirsiniz.
M merixu Zeptopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ocak 2024 #11 ramazan12344214 dedi: selam oyunu hangi platformdan aldığım önemli mi epic veya steam gene de iki kişi oynayabiliyormuyuz Genişletmek için tıkla... ben steamdan aldım ama her türlü ea üzerinden oynuyorsunuz bizde öyle oldu yani platformları birbirine bağlamanız yeterli Artı 0 Eksi
ramazan12344214 dedi: selam oyunu hangi platformdan aldığım önemli mi epic veya steam gene de iki kişi oynayabiliyormuyuz Genişletmek için tıkla... ben steamdan aldım ama her türlü ea üzerinden oynuyorsunuz bizde öyle oldu yani platformları birbirine bağlamanız yeterli
THERMORS Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #12 Merhaba It Takes Two Friends Free Pass'ı PlayStation üzerinden Plus olmadan arkadaşımla oynayabilir miyim? Onda da It Takes Two Friends var. Artı 0 Eksi
Merhaba It Takes Two Friends Free Pass'ı PlayStation üzerinden Plus olmadan arkadaşımla oynayabilir miyim? Onda da It Takes Two Friends var.