Steam It Takes Two friends Pass nedir?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Bedava olduğunu ve 44 GB olduğunu gördüm. Bu tam olarak ne acaba? Arkadaşlarla demo oynamak için falan mı yapmışlar?

arkadaşınızda varsa ve sizde yoksa arkadaşınızla oynayabiliyorsunuz, ama ikiniz de friend's pass indirip oyunun belli bir yerine kadar oynayabilirsiniz. almanızı öneririm, çok iyi bir oyun. arkadaşınızda yoksa 1 bilgisayarda 2 kişi de oynayabilirsiniz.

Peki teşekkür ederim.

Yani ben it takes two almadan pc ye friends pass indirebiliyor muyum ki ? Ve indirdiğim takdirde sonuna kadar tek pc den 2 kişi oynayabilir miyim

Yani ben It Takes Two almadan PC'ye friends Pass indirebiliyor muyum ki? Ve indirdiğim takdirde sonuna kadar tek PC'den 2 kişi oynayabilir miyim?

Friend Pass ile oyuna giremiyorsun tek başına. Arkadaşın sana davet atıyor. Sen o daveti kabul ediyorsun öyle başlıyorsun. Böyleydi en son.

Onu biliyorum da ayrıyeten tek başına oynanıyor gibi olmuş arkadaşın yazdığı cümle ondan şaşırdım
Friend Pass ile oyuna giremiyorsun tek başına. Arkadaşın sana davet atıyor. Sen o daveti kabul ediyorsun öyle başlıyorsun. Böyleydi en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…