xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 7 Mayıs 2025 #21 MelihÖzer dedi: @FehmiDogru.js hocamın attığı yamayı kurmuştum, dün oyuna girdim Türkçe'ydi hala. Genişletmek için tıkla... Yani benim alıntı yaptığım kişi, tamamdır teşekkür ederim. Bu akşam eşimle başlayalım diyoruz. Bakalım nasıl oyun.
MelihÖzer dedi: @FehmiDogru.js hocamın attığı yamayı kurmuştum, dün oyuna girdim Türkçe'ydi hala. Genişletmek için tıkla... Yani benim alıntı yaptığım kişi, tamamdır teşekkür ederim. Bu akşam eşimle başlayalım diyoruz. Bakalım nasıl oyun.
MelihÖzer Centipat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.268 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #22 xblast16 dedi: Yani benim alıntı yaptığım kişi, tamamdır teşekkür ederim. Bu akşam eşimle başlayalım diyoruz. Bakalım nasıl oyun. Genişletmek için tıkla... Bende kız arkadaşımla oynamıştım hocam. Eşinizle beraber oynayabileceğiniz en harika oyunlardan biri. Keyifli vakitler dilerim .
xblast16 dedi: Yani benim alıntı yaptığım kişi, tamamdır teşekkür ederim. Bu akşam eşimle başlayalım diyoruz. Bakalım nasıl oyun. Genişletmek için tıkla... Bende kız arkadaşımla oynamıştım hocam. Eşinizle beraber oynayabileceğiniz en harika oyunlardan biri. Keyifli vakitler dilerim .
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 7 Mayıs 2025 #23 xblast16 dedi: Merhaba, yama güncel mi? Genişletmek için tıkla... pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak Dosya adını böyle yapınca oldu.
xblast16 dedi: Merhaba, yama güncel mi? Genişletmek için tıkla... pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak Dosya adını böyle yapınca oldu.
F fallen spartan Picopat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #24 MelihÖzer dedi: Bende kız arkadaşımla oynamıştım hocam. Eşinizle beraber oynayabileceğiniz en harika oyunlardan biri. Keyifli vakitler dilerim . Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda altyazı veya metin falan var mı ? türkçe yama kurmaya değer mi yani
MelihÖzer dedi: Bende kız arkadaşımla oynamıştım hocam. Eşinizle beraber oynayabileceğiniz en harika oyunlardan biri. Keyifli vakitler dilerim . Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda altyazı veya metin falan var mı ? türkçe yama kurmaya değer mi yani
MelihÖzer Centipat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.268 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #25 fallen spartan dedi: Hocam oyunda altyazı veya metin falan var mı ? türkçe yama kurmaya değer mi yani Genişletmek için tıkla... Evet hocam
fallen spartan dedi: Hocam oyunda altyazı veya metin falan var mı ? türkçe yama kurmaya değer mi yani Genişletmek için tıkla... Evet hocam