It Takes Two joystick ile oynanmıyor

Mbappee

Hectopat
Yer
Denizli
Arkadaşlar, oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Oyun, kolu görmüyor. Çözümlere baktığımda Xbox360ce ile çözmüşler fakat ben GeForce NOW üzerinden oynadığım için oyun dosyalarına erişemiyorum. Başka bir çözümü yok mu?

GeForce NOW üzerinden Xbox'ya da PlayStation kontrolcüleriyle oynayabilirsiniz. Onun dışında Logitech'in kontrolcülerini de kullanabiliyorsunuz.

X360ce programı sadece oyun dosyasına eklemene gerek yok Windows'a emüle edebiliyorsun.
x360ce Windows'a emüle etmek için;

www.x360ce.com (Download for all games linkinden indir)
İndirdiğin programı yönetici olarak çalıştır.
Programın içinde Issues bölümünden kurulmamış dll ve servislerini etkinleştir.
Gamepad ayarlarını yap uygula.
İYİ OYUNLAR
Not: X360 programı için bir klasör oluşturup (klasör yollarında Türkçe karakter olmamasına dikkat et) klasörün içinde kullanırsan, diğer programlardan etkilenme gibi bir şey olacak olursa önüne geçersin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, oyunu GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Oyun, kolu görmüyor. Çözümlere baktığımda Xbox360ce ile çözmüşler fakat ben GeForce NOW üzerinden oynadığım için oyun dosyalarına erişemiyorum. Başka bir çözümü yok mu?
knk
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video da birisi tarif etmiş hem oda geforcenow kullanıyor yorumlara falan da bakıyor belki bir çözüm bulabilir

Kanka joystiklerimiz eski olduğu için bu sorun oluyor bende dün denedim oyun dosyalarına da eriştim ama yine de işe yaramıyor o yüzden joystiği değiştirmeye karar verdim Logitech G F710 alacağım yapacak bir şey kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı