Aizenn31 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Arkadaşımla It Takes Two oynuyoruz o kamera döndürebiliyor ama ben döndüremiyorum.
zinggcrs Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #2 Aizenn31 dedi: Arkadaşımla It Takes Two oynuyoruz o kamera döndürebiliyor ama ben döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundaki DPI çok düşük DPI arttırın sorununuz çözülecek.
Aizenn31 dedi: Arkadaşımla It Takes Two oynuyoruz o kamera döndürebiliyor ama ben döndüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundaki DPI çok düşük DPI arttırın sorununuz çözülecek.
Aizenn31 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 zinggcrs dedi: Oyundaki DPI çok düşük DPI arttırın sorununuz çözülecek. Genişletmek için tıkla... Hayır ortada mouse imleci var hareket etmiyor.
zinggcrs dedi: Oyundaki DPI çok düşük DPI arttırın sorununuz çözülecek. Genişletmek için tıkla... Hayır ortada mouse imleci var hareket etmiyor.