uDuokhai Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, It Takes Two Game Pass'e geldi zaten. Arkadaşım da friend passi indirdi. Ben onu nasıl davet edebilirim oyuna Online olarak? Bilen varsa yardım edebilir mi? (Ben Xbox'tan arkadaşım PC)
Arkadaşlar, It Takes Two Game Pass'e geldi zaten. Arkadaşım da friend passi indirdi. Ben onu nasıl davet edebilirim oyuna Online olarak? Bilen varsa yardım edebilir mi? (Ben Xbox'tan arkadaşım PC)
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Kasım 2021 #2 Oynayamazsınız. Bu oyun crossplay desteklemiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS uDuokhai Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #3 erme dedi: Oynayamazsınız. Bu oyun crossplay desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki yan yana ben gamepadden o da klavyeden oynasa olur mu? Artı 0 Eksi
erme dedi: Oynayamazsınız. Bu oyun crossplay desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki yan yana ben gamepadden o da klavyeden oynasa olur mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Kasım 2021 #4 Silinen üye dedi: Peki yan yana ben gamepadden o da klavyeden oynasa olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun split screen destegi var, yani bir cihazdan 2 kişi oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Peki yan yana ben gamepadden o da klavyeden oynasa olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyunun split screen destegi var, yani bir cihazdan 2 kişi oynayabilirsiniz.
KS KS uDuokhai Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #5 erme dedi: Oyunun split screen destegi var, yani bir cihazdan 2 kişi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
erme dedi: Oyunun split screen destegi var, yani bir cihazdan 2 kişi oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.