wodje Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #1 Bir arkadaşımla lethal Company alacaktık fakat 2 kişi eğlenceli olur mu emin olamadık. İkisi de indirime girmişken hangisini alalım?
Bir arkadaşımla lethal Company alacaktık fakat 2 kişi eğlenceli olur mu emin olamadık. İkisi de indirime girmişken hangisini alalım?
sinOpro1 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 Lethal ama 2 kişi sarar mi emin değilim.
Kerem_KK Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 wodje dedi: Bir arkadaşımla lethal Company alacaktık fakat 2 kişi eğlenceli olur mu emin olamadık. İkisi de indirime girmişken hangisini alalım? Genişletmek için tıkla... Aslında It Takes Two fazla uzun bir oyun olmadığı için EA Play almak mantıklı olabilir. Ben abimle Game Pass'dan oynamıştım. 3 günde bitirmiştim 15 saat gibi bir süresi vardı ama lethal Company'i hiç denemedim.
wodje dedi: Bir arkadaşımla lethal Company alacaktık fakat 2 kişi eğlenceli olur mu emin olamadık. İkisi de indirime girmişken hangisini alalım? Genişletmek için tıkla... Aslında It Takes Two fazla uzun bir oyun olmadığı için EA Play almak mantıklı olabilir. Ben abimle Game Pass'dan oynamıştım. 3 günde bitirmiştim 15 saat gibi bir süresi vardı ama lethal Company'i hiç denemedim.