Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 It Takes Two oynanır mı? Hikayesi nasıl? PS4'te Türkçe alt yazı var mı? Hikayesini anlamak için Türkçe olması zorunlu mu? Spoiler vermezseniz sevinirim.
It Takes Two oynanır mı? Hikayesi nasıl? PS4'te Türkçe alt yazı var mı? Hikayesini anlamak için Türkçe olması zorunlu mu? Spoiler vermezseniz sevinirim.
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 20 Şubat 2022 #2 Ben arkadaşımla oynamıştım.O çevirmişti.Baya eğlenceli bir oyundu.
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 AkuTank dedi: Ben arkadaşımla oynamıştım. O çevirmişti. Bayağı eğlenceli bir oyundu. Genişletmek için tıkla... Peki Türkçe mi oynadınız?
AkuTank dedi: Ben arkadaşımla oynamıştım. O çevirmişti. Bayağı eğlenceli bir oyundu. Genişletmek için tıkla... Peki Türkçe mi oynadınız?
ZennsMi Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 225 20 Şubat 2022 #4 Arkadaşımla oynadığım en eğlenceli oyundu tavsiye ederim.
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #5 ZennsMi dedi: Arkadaşımla oynadığım en eğlenceli oyundu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Türkçe mi oynadınız Türkçe oynamadıysanız hikayeyi anladınız mı?
ZennsMi dedi: Arkadaşımla oynadığım en eğlenceli oyundu tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Türkçe mi oynadınız Türkçe oynamadıysanız hikayeyi anladınız mı?
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 20 Şubat 2022 #6 YeterYa dedi: Türkçe mi oynadınız Türkçe oynamadıysanız hikayeyi anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda resmi bir Türkçe dil desteği yok Bilgisayar için bir Türkçe yama var ama PS4'te oynayacağınızdan dolayı çalışmaz.
YeterYa dedi: Türkçe mi oynadınız Türkçe oynamadıysanız hikayeyi anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda resmi bir Türkçe dil desteği yok Bilgisayar için bir Türkçe yama var ama PS4'te oynayacağınızdan dolayı çalışmaz.
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #7 Enomann dedi: Oyunda resmi bir Türkçe dil desteği yok. Genişletmek için tıkla... Türkçe oynamasam hikayeyi anlar mıyım?
Enomann dedi: Oyunda resmi bir Türkçe dil desteği yok. Genişletmek için tıkla... Türkçe oynamasam hikayeyi anlar mıyım?
ZennsMi Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 225 20 Şubat 2022 #8 YeterYa dedi: Türkçe mi oynadınız Türkçe oynamadıysanız hikayeyi anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaması var oyunun biraz araştırmayla bulabilirsin bizde türkçe yama ile oynadık çeviride hata vs. gibi şeylerle karşılaşmadım.
YeterYa dedi: Türkçe mi oynadınız Türkçe oynamadıysanız hikayeyi anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaması var oyunun biraz araştırmayla bulabilirsin bizde türkçe yama ile oynadık çeviride hata vs. gibi şeylerle karşılaşmadım.
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 20 Şubat 2022 #9 YeterYa dedi: Türkçe oynamasam hikayeyi anlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadım ama bildiğim kadarıyla çok önemli bir hikayesi yok. Daha çok oynanışı ile öne çıkan bir oyun. ZennsMi dedi: Yaması var oyunun biraz araştırmayla bulabilirsin bizde türkçe yama ile oynadık çeviride hata vs. gibi şeylerle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda mı oynadınız?
YeterYa dedi: Türkçe oynamasam hikayeyi anlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadım ama bildiğim kadarıyla çok önemli bir hikayesi yok. Daha çok oynanışı ile öne çıkan bir oyun. ZennsMi dedi: Yaması var oyunun biraz araştırmayla bulabilirsin bizde türkçe yama ile oynadık çeviride hata vs. gibi şeylerle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda mı oynadınız?
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #10 ZennsMi dedi: Yaması var oyunun biraz araştırmayla bulabilirsin bizde Türkçe yama ile oynadık çeviride hata vs. gibi şeylerle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... PS 4 Pro da oynayacağım Son düzenleme: 20 Şubat 2022
ZennsMi dedi: Yaması var oyunun biraz araştırmayla bulabilirsin bizde Türkçe yama ile oynadık çeviride hata vs. gibi şeylerle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... PS 4 Pro da oynayacağım