destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Merhaba. It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum. Lütfen sahip olan biri yazsın, iletişime geçerim.
Merhaba. It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum. Lütfen sahip olan biri yazsın, iletişime geçerim.
NoobEller Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.953 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #2 destinyy dedi: Merhaba. It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum. Lütfen sahip olan biri yazsın, iletişime geçerim. Genişletmek için tıkla... Oyunun tek kişide olması yeterli değil miydi? Sizde yok galiba.
destinyy dedi: Merhaba. It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum. Lütfen sahip olan biri yazsın, iletişime geçerim. Genişletmek için tıkla... Oyunun tek kişide olması yeterli değil miydi? Sizde yok galiba.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Mayıs 2021 #3 Sahip olan birini mi arıyorsunuz, yoksa siz sahipsiniz de oynayacak birini mi arıyorsunuz?
destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #4 NoobEller dedi: Oyunun tek kişide olması yeterli değil miydi? Sizde yok galiba. Genişletmek için tıkla... It Takes Two'ya sahip olan birisiyle oynamak istiyorum demiştim Evet ben de yok yani. körbiginar dedi: Sahip olan birini mi arıyorsunuz, yoksa siz sahipsiniz de oynayacak birini mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sahip olan birini arıyorum. Sizde var mıydı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
NoobEller dedi: Oyunun tek kişide olması yeterli değil miydi? Sizde yok galiba. Genişletmek için tıkla... It Takes Two'ya sahip olan birisiyle oynamak istiyorum demiştim Evet ben de yok yani. körbiginar dedi: Sahip olan birini mi arıyorsunuz, yoksa siz sahipsiniz de oynayacak birini mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sahip olan birini arıyorum. Sizde var mıydı?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Mayıs 2021 #5 destinyy dedi: It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum demiştim evet bende yok yani Sahip olan birini mi arıyorum sizde var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok maalesef.
destinyy dedi: It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum demiştim evet bende yok yani Sahip olan birini mi arıyorum sizde var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok maalesef.
F FollowTheRain Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 48 9 Mayıs 2021 #6 Discord verir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #7 FollowTheRain dedi: Discord verir misin? Genişletmek için tıkla... destinyy#0017
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 705 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #8 destinyy dedi: It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum demiştim evet bende yok yani. Sahip olan birini mi arıyorum sizde var mıydı? Genişletmek için tıkla... Bende var oyun.
destinyy dedi: It Takes Two'a sahip olan birisiyle oynamak istiyorum demiştim evet bende yok yani. Sahip olan birini mi arıyorum sizde var mıydı? Genişletmek için tıkla... Bende var oyun.