cesuremre55

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu oynayacak kişiler varsa yazsınlar. Beraber deneyim edelim ama oyun bende yok eğer biri çıkarsa ve oyun onda da yoksa satın alırım haberiniz olsun.

Beraber oynayabiliriz. Steam adım Tl1920lT. Hem oyun oynar kafamı dağıtırım fena mı ?

Oyunu oynayacak kişiler varsa yazsınlar. Beraber deneyim edelim ama oyun bende yok eğer biri çıkarsa ve oyun onda da yoksa satın alırım haberiniz olsun.

Tam sizde varsa ben satın almadan ikimiz oynayabiliyoruz diyecektim.
Ama sizde de yokmuş, alırsanız eğer oynarız.

Çıktığından beri oynamak istiyorum, isterseniz oynayabiliriz. Yaşım sorun olur mu bilmiyorum, 13 yaşındayım.

Oynardım ama fiyatı görünce yüreğime iniyordu, alamam...

Oyunun discord gruplarından arkadaş bulabilirsiniz
Çıktığından beri oynamak istiyorum, isterseniz oynayabiliriz. Yaşım sorun olur mu bilmiyorum, 13 yaşındayS

Seninki gibi bir sistem toplamak istiyorumda oyunlarda ortalama kaç fps alıyosun? (özür dilerim alakasız oldu konu ile).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…