dogukankymn Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #11 it takes two oynayacak varmı TheHope0 dedi: Eğer acelen yoksa pazar oynayabiliriz. Ben de It Takes Two oynamayı planlıyordum. YKS olduğu için ertelemek zorunda kaldım. Pazar günü sınavdan sonra ve diğer günler Full PC'deyim sabah akşam. Genişletmek için tıkla... açıksan oynayalım mı
it takes two oynayacak varmı TheHope0 dedi: Eğer acelen yoksa pazar oynayabiliriz. Ben de It Takes Two oynamayı planlıyordum. YKS olduğu için ertelemek zorunda kaldım. Pazar günü sınavdan sonra ve diğer günler Full PC'deyim sabah akşam. Genişletmek için tıkla... açıksan oynayalım mı
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 5 21 Haziran 2022 #12 dogukankymn dedi: It Takes Two oynayacak var mı? Açıksan oynayalım mı? Genişletmek için tıkla... Yolla adını.
dogukankymn dedi: It Takes Two oynayacak var mı? Açıksan oynayalım mı? Genişletmek için tıkla... Yolla adını.
dogukankymn Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #13 TheHope0 dedi: Yolla adını. Genişletmek için tıkla... bende xbox game pass var TheHope0 dedi: Yolla adını. Genişletmek için tıkla... discordun varsa bende fazladan bir hesap var onu verebilirim ve oynayabiliriz
TheHope0 dedi: Yolla adını. Genişletmek için tıkla... bende xbox game pass var TheHope0 dedi: Yolla adını. Genişletmek için tıkla... discordun varsa bende fazladan bir hesap var onu verebilirim ve oynayabiliriz
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 5 21 Haziran 2022 #14 dogukankymn dedi: bende xbox game pass var discordun varsa bende fazladan bir hesap var onu verebilirim ve oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... Enes-#5477
dogukankymn dedi: bende xbox game pass var discordun varsa bende fazladan bir hesap var onu verebilirim ve oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... Enes-#5477
dogukankymn Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #15 TheHope0 dedi: Enes-#5477 Genişletmek için tıkla... istek attım