Wojaiss Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #1 Merhaba, It Takes Two bende varda sizde olmasına gerek yok friends Pass ile indirebiliyorsunuz diye biliyorum. Acaba benimle girebilecek birisi var mı? Kız-erkek fark etmez Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Merhaba, It Takes Two bende varda sizde olmasına gerek yok friends Pass ile indirebiliyorsunuz diye biliyorum. Acaba benimle girebilecek birisi var mı? Kız-erkek fark etmez
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #2 Oyunu hayatımda hiç oynamadım ama ben oynayabilirim. Mikrofonum yok bu arada.
Wojaiss Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 23 Temmuz 2023 #3 Sythexz dedi: Oyunu hayatımda hiç oynamadım ama ben oynayabilirim. Mikrofonum yok bu arada. Genişletmek için tıkla... sorun yok dostum bende hiç hayatımda oynamadım discordum:qwoj. Wojaiss dedi: sorun yok dostum bende hiç hayatımda oynamadım discordum:qwoj. Genişletmek için tıkla... istersen başka iletişim kurabileceğimiz bir yer varsa orayıda verebilirim
Sythexz dedi: Oyunu hayatımda hiç oynamadım ama ben oynayabilirim. Mikrofonum yok bu arada. Genişletmek için tıkla... sorun yok dostum bende hiç hayatımda oynamadım discordum:qwoj. Wojaiss dedi: sorun yok dostum bende hiç hayatımda oynamadım discordum:qwoj. Genişletmek için tıkla... istersen başka iletişim kurabileceğimiz bir yer varsa orayıda verebilirim
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 Wojaiss dedi: sorun yok dostum bende hiç hayatımda oynamadım discordum:qwoj. istersen başka iletişim kurabileceğimiz bir yer varsa orayıda verebilirim Genişletmek için tıkla... İstek attım Discord'dan.
Wojaiss dedi: sorun yok dostum bende hiç hayatımda oynamadım discordum:qwoj. istersen başka iletişim kurabileceğimiz bir yer varsa orayıda verebilirim Genişletmek için tıkla... İstek attım Discord'dan.
Wojaiss Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 24 Temmuz 2023 #5 Sythexz dedi: İstek attım Discord'dan. Genişletmek için tıkla... Tamam kabul ettim