M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 26 Haziran 2024 #1 Bugün It Takes Two girdim 1-2 saat oynadık ama çok sıkıldık. Oyunun ortalarına doğru filan oyun güzelleşiyor mu ya da böyle sıkıcı mı ilerliyor?
Bugün It Takes Two girdim 1-2 saat oynadık ama çok sıkıldık. Oyunun ortalarına doğru filan oyun güzelleşiyor mu ya da böyle sıkıcı mı ilerliyor?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Yani ileride biraz daha bulmaca tarzı kısımları oluyor, başları sıkıcı ancak sonlara doğru iyileşiyor gibi. Hiç beğenmeyecek kadar sevmediyseniz, devamını da sevmeyebilirsiniz.
Yani ileride biraz daha bulmaca tarzı kısımları oluyor, başları sıkıcı ancak sonlara doğru iyileşiyor gibi. Hiç beğenmeyecek kadar sevmediyseniz, devamını da sevmeyebilirsiniz.
Y YusufEnesTSC Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 İlerilere doğru hikaye açıldıkça güzelleşiyor ama çok eğlenceli bayılırsınız diyecek kadar bir şey yok.
İlerilere doğru hikaye açıldıkça güzelleşiyor ama çok eğlenceli bayılırsınız diyecek kadar bir şey yok.
rotlive Hectopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 45 26 Haziran 2024 #4 Valla ben oyun boyu sıkılmıştım sevgilim ısrar etti diye oynuyordum
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Haziran 2024 #5 Biz kız arkadaşımla oynarken çok eğlenmiştik. Oyun bitmeden ayrıldık. Oyun da yarım kaldı biz de.