zombihemed Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:18 #1 Evde 2 klavyem var. 2 klavyeyi bağlayıp tek bilgisayardan 2 kişi oynayabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:32
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 6 Dün 18:33 #2 zombihemed dedi: Evde 2 klavyem var. 2 klavyeyi bağlayıp tek bilgisayardan 2 kişi oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Biri gamepad olmalı diye hatırlıyorum. Yanlışta olabilir. Artı 0 Eksi
zombihemed dedi: Evde 2 klavyem var. 2 klavyeyi bağlayıp tek bilgisayardan 2 kişi oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Biri gamepad olmalı diye hatırlıyorum. Yanlışta olabilir.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.069 Makaleler 2 Çözümler 37 Dün 18:33 #3 Oynarsın. Hiroo dedi: Biri gamepad olmalı. Genişletmek için tıkla... 2 klavye oynayamıyor mu, ben oynayabiliyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Oynarsın. Hiroo dedi: Biri gamepad olmalı. Genişletmek için tıkla... 2 klavye oynayamıyor mu, ben oynayabiliyor diye hatırlıyorum.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 6 Dün 18:34 #4 Deiinzz dedi: Oynarsın. 2 klavye oynayamıyor mu, ben oynayabiliyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aklımda böyle kalmış benim de hocam, belki yanlış söylüyorumdur emin konuşmayayım. Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: Oynarsın. 2 klavye oynayamıyor mu, ben oynayabiliyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aklımda böyle kalmış benim de hocam, belki yanlış söylüyorumdur emin konuşmayayım.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.069 Makaleler 2 Çözümler 37 Dün 18:34 #5 Hiroo dedi: Aklımda böyle kalmış benim de hocam, belki yanlış söylüyorumdur emin konuşmayayım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle hocam. Artı 0 Eksi
Hiroo dedi: Aklımda böyle kalmış benim de hocam, belki yanlış söylüyorumdur emin konuşmayayım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle hocam.
A Allp223 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:38 #6 Biri gamepad olmalı 2 klavye kabul etmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS zombihemed Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:38 #7 Oyunun yüklenmesini bekliyorum kabul eder inşallah. Sağ olun yine de. Allp223 dedi: Biri gamepad olmalı 2 klavye kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Diğer klavyeyi kontrolcü olarak tanımlatma şansımız yok mu peki. Artı 0 Eksi
Oyunun yüklenmesini bekliyorum kabul eder inşallah. Sağ olun yine de. Allp223 dedi: Biri gamepad olmalı 2 klavye kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Diğer klavyeyi kontrolcü olarak tanımlatma şansımız yok mu peki.