Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 8 Mart 2023 #1 Sixtense diye bir yer var sadece ve Kaspersky ile Windows trojan uyarısı veriyor indikten sonra. Başka bir link var mı?
Sixtense diye bir yer var sadece ve Kaspersky ile Windows trojan uyarısı veriyor indikten sonra. Başka bir link var mı?
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.084 Çözümler 2 8 Mart 2023 #2 Bu güvenli grup rahatça kullanabilirsiniz. Virüs yok. It Takes Two Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri It Takes Two Türkçe yama, Sixth Sense tarafından oyunun İngilizce diline göre hazırlanmıştır ve tüm sürümlerde sorunsuzca çalışmaktadır. sixthsenseceviri.com
Bu güvenli grup rahatça kullanabilirsiniz. Virüs yok. It Takes Two Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri It Takes Two Türkçe yama, Sixth Sense tarafından oyunun İngilizce diline göre hazırlanmıştır ve tüm sürümlerde sorunsuzca çalışmaktadır. sixthsenseceviri.com
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 8 Mart 2023 #3 Direkt indirme linkini atar mısın? Cart curt bildirim izin ver falan diyor.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 8 Mart 2023 #4 Umut000 dedi: Bu güvenli grup rahatça kullanabilirsiniz. Virüs yok. It Takes Two Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri It Takes Two Türkçe yama, Sixth Sense tarafından oyunun İngilizce diline göre hazırlanmıştır ve tüm sürümlerde sorunsuzca çalışmaktadır. sixthsenseceviri.com Genişletmek için tıkla... Buradan denedim zaten ve resimde olan yer geliyor ki daha once yama indirirkende karşıma çıkan bir yer ve yama indirmiyor. Yamaya ulaşamıyorum buradan maalesef. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (56).png 371,5 KB · Görüntüleme: 1.738
Umut000 dedi: Bu güvenli grup rahatça kullanabilirsiniz. Virüs yok. It Takes Two Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri It Takes Two Türkçe yama, Sixth Sense tarafından oyunun İngilizce diline göre hazırlanmıştır ve tüm sürümlerde sorunsuzca çalışmaktadır. sixthsenseceviri.com Genişletmek için tıkla... Buradan denedim zaten ve resimde olan yer geliyor ki daha once yama indirirkende karşıma çıkan bir yer ve yama indirmiyor. Yamaya ulaşamıyorum buradan maalesef.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 8 Mart 2023 #5 Aynı sitenin pak dosyasını buldum şimdi denedim menü falan tertemiz Türkçe. It Takes Two Türkçe Yama.rar drive.google.com
Aynı sitenin pak dosyasını buldum şimdi denedim menü falan tertemiz Türkçe. It Takes Two Türkçe Yama.rar drive.google.com
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 8 Mart 2023 #6 Lawien dedi: Aynı sitenin pak dosyasını buldum şimdi denedim menü falan tertemiz Türkçe. It Takes Two Türkçe Yama.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Birazdan PC'ye gecince kuracagim. Cok teşekkür ederim
Lawien dedi: Aynı sitenin pak dosyasını buldum şimdi denedim menü falan tertemiz Türkçe. It Takes Two Türkçe Yama.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Birazdan PC'ye gecince kuracagim. Cok teşekkür ederim
U ulysesaw Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #7 Umut000 dedi: Bu güvenli grup rahatça kullanabilirsiniz. Virüs yok. It Takes Two Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri It Takes Two Türkçe yama, Sixth Sense tarafından oyunun İngilizce diline göre hazırlanmıştır ve tüm sürümlerde sorunsuzca çalışmaktadır. sixthsenseceviri.com Genişletmek için tıkla... nasıl indircem aga
Umut000 dedi: Bu güvenli grup rahatça kullanabilirsiniz. Virüs yok. It Takes Two Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri It Takes Two Türkçe yama, Sixth Sense tarafından oyunun İngilizce diline göre hazırlanmıştır ve tüm sürümlerde sorunsuzca çalışmaktadır. sixthsenseceviri.com Genişletmek için tıkla... nasıl indircem aga
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 22 Temmuz 2023 #8 Leonidas02 dedi: Birazdan PC'ye gecince kuracagim. Cok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam bende oyunu yüklüyorum, 2 sorum olacaktı. Yama hala çalışıyor mudur sizce ve virüs konusunda temiz mi ? Yanıt için teşekkürler şimdiden.
Leonidas02 dedi: Birazdan PC'ye gecince kuracagim. Cok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam bende oyunu yüklüyorum, 2 sorum olacaktı. Yama hala çalışıyor mudur sizce ve virüs konusunda temiz mi ? Yanıt için teşekkürler şimdiden.
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.055 Makaleler 4 Çözümler 25 22 Temmuz 2023 #9 197823 dedi: Hocam bende oyunu yüklüyorum, 2 sorum olacaktı. Yama hala çalışıyor mudur sizce ve virüs konusunda temiz mi ? Yanıt için teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hala calisiyor mu bilmiyorum. Ben sorunsuz kurmustum ancak oynamadim. O gun indirdigim dosya hala cihazimda duruyor, sikinti olmadi.
197823 dedi: Hocam bende oyunu yüklüyorum, 2 sorum olacaktı. Yama hala çalışıyor mudur sizce ve virüs konusunda temiz mi ? Yanıt için teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hala calisiyor mu bilmiyorum. Ben sorunsuz kurmustum ancak oynamadim. O gun indirdigim dosya hala cihazimda duruyor, sikinti olmadi.
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #10 Yamayı kurmak isteyen arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. Yamayı indirdikten sonra dosyaları VirüsTotal ve Kaspersky ile tarattım bir sorun çıkmadı. Oyuna da girip yamanın çalışıp çalışmadığını kontrol ettim, 2 bölüm oynadım ve yamada bir sorun ile karşılaşmadım.
Yamayı kurmak isteyen arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. Yamayı indirdikten sonra dosyaları VirüsTotal ve Kaspersky ile tarattım bir sorun çıkmadı. Oyuna da girip yamanın çalışıp çalışmadığını kontrol ettim, 2 bölüm oynadım ve yamada bir sorun ile karşılaşmadım.