R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #11 197823 dedi: Yamayı kurmak isteyen arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. Yamayı indirdikten sonra dosyaları VirusTotal ve Kaspersky ile tarattım bir sorun çıkmadı. Oyuna da girip yamanın çalışıp çalışmadığını kontrol ettim, 2 bölüm oynadım ve yamada bir sorun ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yamayı kurarken sorun oluştu bunun ile ilgili konu oluşturdum bakar mısınız?
197823 dedi: Yamayı kurmak isteyen arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. Yamayı indirdikten sonra dosyaları VirusTotal ve Kaspersky ile tarattım bir sorun çıkmadı. Oyuna da girip yamanın çalışıp çalışmadığını kontrol ettim, 2 bölüm oynadım ve yamada bir sorun ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de yamayı kurarken sorun oluştu bunun ile ilgili konu oluşturdum bakar mısınız?
Alican Akgün Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 201 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi. 11 Ağustos 2024 #12 denedim çalışmıyor
xmajezik Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #13 denedim çalışıyor
G gazozturk Megapat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #14 Sorun yaşayanlar için çözüm; ItTakesTwo\Nuts\Content\Paks yoluna gidin. pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak adlı dosyayı silin. İndirdiğiniz yamadaki dosyanın ismini pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak olarak değiştirin. İndirdiğiniz yamayı belirttiğim klasöre atın. Sorun çözülmüş olacak iyi oyunlar.
Sorun yaşayanlar için çözüm; ItTakesTwo\Nuts\Content\Paks yoluna gidin. pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak adlı dosyayı silin. İndirdiğiniz yamadaki dosyanın ismini pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak olarak değiştirin. İndirdiğiniz yamayı belirttiğim klasöre atın. Sorun çözülmüş olacak iyi oyunlar.
ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #15 gazozturk dedi: Sorun yaşayanlar için çözüm; ItTakesTwo\Nuts\Content\Paks yoluna gidin. pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak adlı dosyayı silin. İndirdiğiniz yamadaki dosyanın ismini pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak olarak değiştirin. İndirdiğiniz yamayı belirttiğim klasöre atın. Sorun çözülmüş olacak iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... bende olmuyor. Oyun çalışıyor durumda kalıyor açılmıyor ama
gazozturk dedi: Sorun yaşayanlar için çözüm; ItTakesTwo\Nuts\Content\Paks yoluna gidin. pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak adlı dosyayı silin. İndirdiğiniz yamadaki dosyanın ismini pakchunk1-WindowsNoEditor_0_P.pak olarak değiştirin. İndirdiğiniz yamayı belirttiğim klasöre atın. Sorun çözülmüş olacak iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... bende olmuyor. Oyun çalışıyor durumda kalıyor açılmıyor ama
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 6 Aralık 2024 #16 Anonymous Çeviri'de var.