R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar It Takes Two için Sixthsense Türkçe yama indirdim fakat açmayı çalıştığımda aç dediğimde bir pencere açılıp kapanıyor 1 saniye içinde kaydet dediğimde ise aynısından bir tane daha oluyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1244).png 99,4 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba arkadaşlar It Takes Two için Sixthsense Türkçe yama indirdim fakat açmayı çalıştığımda aç dediğimde bir pencere açılıp kapanıyor 1 saniye içinde kaydet dediğimde ise aynısından bir tane daha oluyor.
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 5 Eylül 2023 #2 Lawien dedi: Aynı sitenin pak dosyasını buldum şimdi denedim menü falan tertemiz Türkçe. It Takes Two Türkçe Yama.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ben burada ki linkten indirmiştim, bir sorun yaşamadım. Bu linkten mi kurdunuz acaba yamayı ? Artı 0 Eksi
Lawien dedi: Aynı sitenin pak dosyasını buldum şimdi denedim menü falan tertemiz Türkçe. It Takes Two Türkçe Yama.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ben burada ki linkten indirmiştim, bir sorun yaşamadım. Bu linkten mi kurdunuz acaba yamayı ?