Çözüldü It Takes Two veya A Way Out'ta birden fazla kişiye davet atılır mı?

• Konuyu başlatan hr.Z
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 448
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hr.Z

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Lise öğrencisi
Başlıkta yazan iki oyunu da(It Takes Two ve A Way Out) Steam üzerinden satın aldım. Bu oyunlara sahip olmayan a kişisi ile oynamak istediğimi varsayalım. Sanırım a kişisi friend Pass versiyonunu indirince onu davet edip birlikte oynayabiliyormuşum. Benim sorum ise bu a kişisi ile bahsettiğim yol ile oynadıktan sonra başka birisiyle de aynı yöntemle oynayabilir miyim yoksa sadece 1 kişiye mi davet atabiliyorum?

Çözüm
İstediğiniz kişi ile oynayabilirsin. Farklı arkadaşlarınızla birden fazla kez oynayabilirsin. Friend Pass indirmeleri yeterli.
İstediğiniz kişi ile oynayabilirsin. Farklı arkadaşlarınızla birden fazla kez oynayabilirsin. Friend Pass indirmeleri yeterli.

Çözüm

Cevap için teşekkürler. Okulda bir arkadaşıma sorduğumda sadece 1 kişi sınırı olduğunu söylemişti o yüzden aklımda kalmıştı. İyi günler.

@hr.Z, yakın zamanda A Way Out oyununu 2 farklı arkadaşımla iki karakterle de bitirdim. İt Takes Two oyunu da aynı şekilde 2 farklı arkadaşımla bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…