A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 560 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Friend passa basıyorum. Basılıyor ama herhangi bir tepkime olmuyor. Arkadaşını davet ete basıyorum yine olmuyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024
Friend passa basıyorum. Basılıyor ama herhangi bir tepkime olmuyor. Arkadaşını davet ete basıyorum yine olmuyor. Ne yapmalıyım?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.843 Makaleler 2 Çözümler 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #2 EA dan It Takes Two Friend Pass indirdiniz mi? İkinizde indirin oradan davet edin, ikinizde EA da arkadaş ekli olmalısınız. @Ancoda O zaman oradan deneyin Friend Pass ten davet etmeyi. Zaten oradan deniyorsanız Steam den deneyin. Son düzenleme: 23 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
EA dan It Takes Two Friend Pass indirdiniz mi? İkinizde indirin oradan davet edin, ikinizde EA da arkadaş ekli olmalısınız. @Ancoda O zaman oradan deneyin Friend Pass ten davet etmeyi. Zaten oradan deniyorsanız Steam den deneyin.
KS KS A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 560 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Yutka46 dedi: EA'dan It Takes Two Friend Pass indirdiniz mi? İkinizde indirin oradan davet edin, ikinizde EA da arkadaş ekli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... EA var ikimizde de arkadasiz Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: EA'dan It Takes Two Friend Pass indirdiniz mi? İkinizde indirin oradan davet edin, ikinizde EA da arkadaş ekli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... EA var ikimizde de arkadasiz