Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Öncelikle herkese iyi sosyaller; It Takes Two oynarken her şey güzel gidiyordu fakat çivili ve çekiçli bölüme geldiğimizde nişan alamıyor ve çekiçle vuramıyoruz. X360CE'de her şey kusursuz gözüküyor.
Öncelikle herkese iyi sosyaller; It Takes Two oynarken her şey güzel gidiyordu fakat çivili ve çekiçli bölüme geldiğimizde nişan alamıyor ve çekiçle vuramıyoruz. X360CE'de her şey kusursuz gözüküyor.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Kontroller kısmından bir default yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #3 Rassit dedi: Kontroller kısmından bir default yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım. Artı 0 Eksi
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Mustafaer0 dedi: Yaptım. Genişletmek için tıkla... Oyunu, kolu ve konsolu kapatıp açtınız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
KS KS Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #5 Rassit dedi: Oyunu, kolu ve konsolu kapatıp açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır deniyorum hemen şimdi. Rassit dedi: Oyunu, kolu ve konsolu kapatıp açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Rassit dedi: Oyunu, kolu ve konsolu kapatıp açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır deniyorum hemen şimdi. Rassit dedi: Oyunu, kolu ve konsolu kapatıp açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #6 Mustafaer0 dedi: Hayır deniyorum hemen şimdi. Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Sadece o oyunda mı oluyor? Artı 0 Eksi
Mustafaer0 dedi: Hayır deniyorum hemen şimdi. Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Sadece o oyunda mı oluyor?
KS KS Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #7 Rassit dedi: Sadece o oyunda mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. FIFA ve A Way Out da hiç sorun yaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Rassit dedi: Sadece o oyunda mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. FIFA ve A Way Out da hiç sorun yaşamadım.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #8 Mustafaer0 dedi: Evet hocam. FIFA ve A Way Out da hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Başka bir tuşa atayıp tekrar deneyin hocam. Silip yükleyince düzeleceğini sanmıyorum. Olmadı başka tuşlarla oynayın. İnternette Türkçe/İngilizce bir çözüm hatta bir soru bulamadım bununla ilgili. Artı 0 Eksi
Mustafaer0 dedi: Evet hocam. FIFA ve A Way Out da hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Başka bir tuşa atayıp tekrar deneyin hocam. Silip yükleyince düzeleceğini sanmıyorum. Olmadı başka tuşlarla oynayın. İnternette Türkçe/İngilizce bir çözüm hatta bir soru bulamadım bununla ilgili.
KS KS Mustafaer0 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #9 Rassit dedi: Başka bir tuşa atayıp tekrar deneyin hocam. Silip yükleyince düzeleceğini sanmıyorum. Olmadı başka tuşlarla oynayın. İnternette Türkçe/İngilizce bir çözüm hatta bir soru bulamadım bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Başka tuşa da atadım olmadı. Ama yardımınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Rassit dedi: Başka bir tuşa atayıp tekrar deneyin hocam. Silip yükleyince düzeleceğini sanmıyorum. Olmadı başka tuşlarla oynayın. İnternette Türkçe/İngilizce bir çözüm hatta bir soru bulamadım bununla ilgili. Genişletmek için tıkla... Başka tuşa da atadım olmadı. Ama yardımınız için teşekkürler.