S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 11 Ocak 2020 #1 22 Martta Erasmus sınavını kazandığım için İtalya'ya gidiyorum. Türkiye'de pahalı olupta orada ucuz ve işe yarar ürünler almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
22 Martta Erasmus sınavını kazandığım için İtalya'ya gidiyorum. Türkiye'de pahalı olupta orada ucuz ve işe yarar ürünler almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.562 Makaleler 3 Çözümler 129 11 Ocak 2020 #2 Alkol tüketiyorsanız giden, alacağınızı bilen bir hocam var. @Jira
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.094 Makaleler 6 Çözümler 54 11 Ocak 2020 #3 Telefon, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar bileşenleri, Hi-Res kulaklıklar, DAC, AMP, PS4, tablet, ayakkabı, alkollü içecekler, tütün mamulleri vs. liste uzayıp gider. Seçenek çok fazla, kişisel ihtiyaçlarınız üstünden yürüyün.
Telefon, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar bileşenleri, Hi-Res kulaklıklar, DAC, AMP, PS4, tablet, ayakkabı, alkollü içecekler, tütün mamulleri vs. liste uzayıp gider. Seçenek çok fazla, kişisel ihtiyaçlarınız üstünden yürüyün.
Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 11 Ocak 2020 #4 Gitmişken bide bana G29 getir. 1000 liraya anlaşırız
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 12 Ocak 2020 #5 mstfaozder dedi: Alkol tüketiyorsanız giden, alacağınızı bilen bir hocam var. @Jira Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Telefon, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar bileşenleri, Hi-Res kulaklıklar, DAC, AMP, PS4, tablet, ayakkabı, alkollü içecekler, tütün mamulleri vs. liste uzayıp gider. Seçenek çok fazla, kişisel ihtiyaçlarınız üstünden yürüyün. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındayım Ki oraya çok fazla bir meblağ götüremem. Malum euro ortada. Crazys dedi: Gitmişken bide bana G29 getir. 1000 liraya anlaşırız Genişletmek için tıkla... 1100 olmazsa yapmam
mstfaozder dedi: Alkol tüketiyorsanız giden, alacağınızı bilen bir hocam var. @Jira Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Telefon, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar bileşenleri, Hi-Res kulaklıklar, DAC, AMP, PS4, tablet, ayakkabı, alkollü içecekler, tütün mamulleri vs. liste uzayıp gider. Seçenek çok fazla, kişisel ihtiyaçlarınız üstünden yürüyün. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındayım Ki oraya çok fazla bir meblağ götüremem. Malum euro ortada. Crazys dedi: Gitmişken bide bana G29 getir. 1000 liraya anlaşırız Genişletmek için tıkla... 1100 olmazsa yapmam
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Ocak 2020 #6 13 yaşında nasıl oluyor açıklar mısın ilgimi çekti
Crazys Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 727 Makaleler 2 Çözümler 3 12 Ocak 2020 #7 Silinen üye dedi: 13 yaşındayım Ki oraya çok fazla bir meblağ götüremem. Malum euro ortada. 1100 olmazsa yapmam Genişletmek için tıkla... Verdim gitti. Bu arada 13 yaşında Erasmus nasıl oluyor? Dört işlemden sonra direk üniversiteye geçirdiler galiba
Silinen üye dedi: 13 yaşındayım Ki oraya çok fazla bir meblağ götüremem. Malum euro ortada. 1100 olmazsa yapmam Genişletmek için tıkla... Verdim gitti. Bu arada 13 yaşında Erasmus nasıl oluyor? Dört işlemden sonra direk üniversiteye geçirdiler galiba
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 12 Ocak 2020 #8 Crazys dedi: Verdim gitti. Bu arada 13 yaşında Erasmus nasıl oluyor? Dört işlemden sonra direk üniversiteye geçirdiler galiba Genişletmek için tıkla... Yok hocam ortaokullarda da oluyor. Sanırsam Erasmus+ diye geçiyor. Mersinli33 dedi: 13 yaşında nasıl oluyor açıklar mısın ilgimi çekti Genişletmek için tıkla...
Crazys dedi: Verdim gitti. Bu arada 13 yaşında Erasmus nasıl oluyor? Dört işlemden sonra direk üniversiteye geçirdiler galiba Genişletmek için tıkla... Yok hocam ortaokullarda da oluyor. Sanırsam Erasmus+ diye geçiyor. Mersinli33 dedi: 13 yaşında nasıl oluyor açıklar mısın ilgimi çekti Genişletmek için tıkla...