watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 5 Ocak 2025 #1 Itch.io üzerinden oyun almak istiyorum. PayPal ile ödeme alıyor sadece. PayPal'e kayıt olayım diyorum, TR yok seçeneklerde. Bir yolu yok mu bunu aşmanın? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Itch.io üzerinden oyun almak istiyorum. PayPal ile ödeme alıyor sadece. PayPal'e kayıt olayım diyorum, TR yok seçeneklerde. Bir yolu yok mu bunu aşmanın?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 15 5 Ocak 2025 #2 Paypal ile ödemeniz şart değil kart ile ödeme seçeneği de mevcut.
watchdogs123p Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 872 Yer İstanbul 5 Ocak 2025 #3 ASUS RX6700XT dedi: Paypal ile ödemeniz şart değil kart ile ödeme seçeneği de mevcut. Genişletmek için tıkla... Meat diye bir oyun var onu almaya çalışıyorum. Paypal hesabına bağlıyor. Oluşturmaya çalışırken numara istiyor. TR cep numarası yok seçeneklerde.
ASUS RX6700XT dedi: Paypal ile ödemeniz şart değil kart ile ödeme seçeneği de mevcut. Genişletmek için tıkla... Meat diye bir oyun var onu almaya çalışıyorum. Paypal hesabına bağlıyor. Oluşturmaya çalışırken numara istiyor. TR cep numarası yok seçeneklerde.