Item düşüren oyunlar

mesedian1234

Hectopat
Daha fazla  
Steam bakiyesi kazanmak istiyorum, bunun için kart düşürmek yerine ben CS:GO gibi item düşüren oyunları öğrenmek istiyorum. Lütfen en kazançlılarını söyleyin.

PUBG zamanında oynanırken bayağı iyi kasalar veriyordu. Onun dışında Team Fortress, Business Tour'da veriyor. Ayrıca bazı zamanlar ETS 2 ve ATS'de ki etkinlikler ile de item alabilirsin.

Steam bakiyesi kazanmak istiyorum, bunun için kart düşürmek yerine ben CS:GO gibi item düşüren oyunları öğrenmek istiyorum. Lütfen en kazançlılarını söyleyin.
Pubg üzerinden ücretsiz olarak item drop alabilirsin. Bana zamanında bedavaya açtığım kasadan 600 lira pantolon çıkmıştı.

PUBG zamanında oynanırken bayağı iyi kasalar veriyordu. Onun dışında Team Fortress, business Tour'da veriyor. Ayrıca bazı zamanlar ETS 2 ve ATS'de ki etkinlikler ile de item alabilirsin.

Eki Görüntüle 947046

ETS 2 alasım vardı şimdi bir sebep daha çıktı ama nasıl düşüyor itemler etkinlik derken?

ETS 2 alasım vardı şimdi bir sebep daha çıktı ama nasıl düşüyor itemler etkinlik derken?
Bazı özel zamanlar etkinlikler geliyor oyuna. Mesela yılbaşı, corona zamanı geldi, aşı çıkınca geldi. Dorse ile aşı taşıyorduk. Yıkılan İtalya köprüsü'nün açılışına özel geldi. Bu tarz oyunla ilgili olabilecek zamanlar için etkinlik getirebiliyorlar. Çok sık değil tabii ki. Yılda 3-4 kez falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…