Item held by Customs Others aliexpress sorunu

G.O.R.A

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Computer Engineer
Merhaba arkadaşlar. Bundan bir ay önce falan aliexpress'den kumandalı led aldım. Türkiye'ye geldi. Fakat şöyle bir ibare var. Bu gümrüğe takıldı demek mi oluyor? "Item held by Customs Others". Daha önceden 10 defa alışveriş yaptım. Hepsi geldi 30 doları geçmez hiçbiri de takılmadı. Alt tarafı 7 dolarlık bir şey takip sıralaması için resim paylaştım. Bakarsanız konu hakkında bilgi sahibiyseniz cevaplarınızı beklerim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün elinize ulaştı mı? Aynı sorun bende de oldu.

Ürün elinize ulaştı mı?

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. @fazlı otan, @Murat5038 Evet geldi.

Böyle yazınca bir an şaşırdım. Başka merak edip araştıran arkadaşlar da görsün diye konu açtım. Diğer forum sitelerinde konuyla alakalı pek bir şey bulamadım. Bulduklarımda gelmez diye paylaşım yapmışlar fiyat zaten 30 dolar altı olduğu için takılmaz getiren kargocu da öyle dedi. Ürün siparişi verirken yasaklı olup olmadığına dikkat edin tarzında genel şeyler söyledi.

Kaç gün sonra geldi merak ettim de.
Aynı durum benimde başımda şuanda bekliyorum.

Aliexpress ten 2 ürün(18$ değerinde) birlikte sipariş vermiştim. Şu an kargo hareketleri bu şekilde. Gümrükte bir problem mi oluştu. Tam olarak anlayamadım.

Dosya Ekleri

• Seçim_002.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 894
  • Seçim_001.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 843
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…