İtem hesap güvenilir mi?

Ömerft12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu siteden 20 TL'ye Baldur's Gate 3 diyor. Bana pek inandırıcı gelmedi, araştırdım olumlu olanlar var, olumsuz olanlar. Peki 20 TL'ye Baldur's Gate 3 alayım mı?

Oyun değil hesap satışı bu. Yani Baldur's Gate 3 olan bir hesabı 10 kişi kullanıyorsunuz öyle düşün.

Paylaşımlı hesap satıyorlar, Bu şekilde istediğiniz her oyunu çok ucuz fiyata oynayabilirsiniz. Fakat offline şekilde maalesef. Güvenilirdir. Satın alabilirsiniz satıcıyıda tanıyorum ilgilenir kendisi.

Hocam 20 liraya korsan indirin dahi iyi. Hesaplar böyle çok var. Hiçbiri de güvenilir değil.

Adamlar Baldurs Gate'li hesabı çalmış, sana satıyorlar. Sende 2 gün sonra gerçek sahibine kaybedeceksin hesabı. Hikaye bu.

Paylaşımlı hesap satıyorlar, Bu şekilde istediğiniz her oyunu çok ucuz fiyata oynayabilirsiniz. Fakat offline şekilde maalesef. Güvenilirdir. Satın alabilirsiniz satıcıyı da tanıyorum ilgilenir kendisi.

Hocam paylaşımlı hesaplar patlıyor sonra. MC'de hackleyip hesapları çok satıyorlardı.

Hocam paylaşımlı hesaplar patlıyor sonra. MC'de hackleyip hesapları çok satıyorlardı.
İşin içinde biri olarak söyleyeyim 1 haftadan 1 aya kadar garantileri var o satıcıya bağlı. Hesap garanti dolmadan patlarsa bi tane daha verirler fakat tabi bu tür hesaplardan çok bir şey beklemeyeceksin.

Oyna bitir sal hesabı bunlar, 1 haftada oynadın oynadın, oynayamadın aha o zaman yarıda kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…