elitbeyefendi Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Merhaba ben kısa sürede item satıştan Valorant hesabı aldım 2 tane adamın bahsettiği gibi çıkmadı teslimatıda onaylamadım talep açtım para iadesi alır mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba ben kısa sürede item satıştan Valorant hesabı aldım 2 tane adamın bahsettiği gibi çıkmadı teslimatıda onaylamadım talep açtım para iadesi alır mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim...
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 2. el Valorant hesabı asla almayın, İlk gmail ile hesabı kurtarma 2 dakika bile almıyor. elitbeyefendi dedi: para iadesi alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle alamazsınız.
2. el Valorant hesabı asla almayın, İlk gmail ile hesabı kurtarma 2 dakika bile almıyor. elitbeyefendi dedi: para iadesi alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle alamazsınız.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 30 Ocak 2024 #3 Firma satıcıyı korkutur. Satıcı korkup iade ederse para gelir. İade etmezse gelmez.