İtem Satış yasal işlem için bilgilerimi paylaşacaklarını söyledi

Chesmai

Hectopat
Kisa sure once İtemsatış uzerinden 100 TL'ye oyun ilani sattim 2 gun sonra hesabi geri almamama ragmen alici tarafindan sikayet edildim ve site aliciyla problemi cozmezlerse bilgileri yasal islem icin paylasacaklarini soylediler elimde geri almadigima dair kanitlar da var lakin yasal isleme tasinirsa yasim yuzunden benim icin kotu olabilir. Hesap buyuk ihtimal hala onda ama kendisi ucretini de geri almaya calisiyor simdi. Bir yere varir mi veya basim yanabilir mi destege mail attim şu an onu bekliyorumda daha once hiç boyle bir şey yasamamistim. Moral bozuklugundan Arap sukru dinlemeye başladım bir yere varir mi?

Eğer ona parasını ödediği hizmeti verdiyseniz rahat olun ama vermediyseniz başınız büyük belada.

Sizden hesap satın almış olan bir kişi parasını geri alabilmek için desteğe yalan söylemiş. Alıcının daima haklı olarak görülmüş olduğu bu tarz internet siteleri için bu konu sizin açınızdan çok zor.

Neyse ki bugün bu tarz internet sitelerine gerek kalmadan kodlarımı satabildim.

Şikayet edeceğini sanmıyorum ancak ederse de rahat ol senlik bir sıkıntı yok. Belki de seni korkutmak amacıyla böyle dedi.

Hiçbir şey yapamaz merak etme. Büyük ihtimalle göz doldurmaya çalışmış aldırış etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…