Öncelikle merhaba arkadaşlar, item satış üzerinden 1000 TL'ye 3 adet PUBG hesabı aldım satıcı 10 gün sonra satıcı tümünü geri çekip başklarına satıyor yazdığımda ise garanti bitti diyor. Desteğe yazdım destek 24 saat içerisinde satıcı ya iade ya da destek sağlamalıdır diyor. Ama satıcıya yazdığımda ise hakaret edip sen yalancısın gibi muamele kullanıyor. Ne yapmamı önerirsiniz yapacak bir şey var mı sizce arkadaşlar?
Ne zaman öğreneceksiniz bu hesapların çalıntı hesap olduklarını . Hesapları çalıyorlar sonra hesap sahibi hesapları geri alıyor ya da çalan kişiler geri alıyor.
Hocam doğru diyor maalesef. Hesapları rat gibi yollarla çalıyorlar ellerinden çıktıktan sonra beni ilgilendirmez sen başkasına vermişsindir onda olmuştur gibi muamele yapıyor.