İtem Satış'tan alınan hesap ban yedi

riszkarya

Yoctopat
Daha fazla  
İtem Satış'ta Left 4 Dead 2 oyununun bulunduğu hesabı 25 TL'ye aldım. Daha sonra oyunu indirdim oynayayim dedim hesap ban yedi, hesabı aldığım kişiye yazdım umursamıyor. Ne yapmam gerekiyor bunun için yardımcı olur musunuz? Son paramla oyunu ucuza bulup almıştım ama mağdur kaldim.
Hesabı aldığım satıcı bu:

Screenshot_2024-01-26-15-08-16-332_com.android.chrome.jpg

İtem satış'ta Left 4 Dead 2 oyununun bulunduğu hesabı 25 TL'ye aldım. Daha sonra oyunu indirdim oynayayim dedim hesap ban yedi, hesabı aldığım kişiye yazdım umursamıyor. Ne yapmam gerekiyor bunun için yardımcı olur musunuz? Son paramla oyunu ucuza bulup almıştım ama mağdur kaldim.

Eki Görüntüle 2097425

Yapacak bir şey yok istersen sana aile paylaşımı açarım.

İtem satış'ta Left 4 Dead 2 oyununun bulunduğu hesabı 25 TL'ye aldım. Daha sonra oyunu indirdim oynayayim dedim hesap ban yedi, hesabı aldığım kişiye yazdım umursamıyor. Ne yapmam gerekiyor bunun için yardımcı olur musunuz? Son paramla oyunu ucuza bulup almıştım ama mağdur kaldim.

Eki Görüntüle 2097425

En fazla siteye yazarsın onlarda bir şey yapamazlar yeni paranız gitti tahminimce.

Eki Görüntüle 2097425

Gayet normal şeyler bunlar yapacak birşeyiniz yok bir bardak soğuk su dışında.

Anladığım kadarıyla paylaşımlı hesap almışsınız, normal bu. Satıcı, hesap banlanırsa tekrardan hesap sağlarım gibi bir garanti verdi mi? Eğer verdiyse site desteğine yazın, onlar gerekeni yapacaktır.

İtem Satış'ta Left 4 Dead 2 oyununun bulunduğu hesabı 25 TL'ye aldım. Daha sonra oyunu indirdim oynayayim dedim hesap ban yedi, hesabı aldığım kişiye yazdım umursamıyor. Ne yapmam gerekiyor bunun için yardımcı olur musunuz? Son paramla oyunu ucuza bulup almıştım ama mağdur kaldim.

Eki Görüntüle 2097425
Çok normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı