Evet, burada bir hukuk konusu mevcut. Websitesine kayıt olan herkesin bilgileri IP adresi, TC ve Telefon numarası olarak tutuluyor. Rahatlıkla dava açılabilir. Dava açmaktan bu kadar korkmayın, ücretsiz bir avukat atayabilirler. Hakkınızı savunun, adliyeye gitmek zor bir şey değil. Gamesatış üzerinden aldığım CSGO hesabı geri çekildiği zaman satıcıya satın aldığım hesabın değerinde bir hesap verilmesini ya da hesabın geri iade edilmesini istemiştim. Biraz beni uğraştırmıştı daha sonrasında ilk olarak gamesatış ile görüştüm sonrasında ise satıcıya karşı bir dava başlatacağımın bildirisini satıcıya yapmıştım. Kendisi satın aldığım hesabın değerinde bir hesap bana teslim ederek konuyu kapatmıştı. İnternette olan dolandırıcılık/hırsızlık işlerinin sonuca ulaşması gerçek hayattan daha kolay çünkü bütün veriler web sitesine kayıtlı. Tutulan verileri de web sitesinin gizlilik politikasından ve üyelik sözleşmesinden öğrenebilirsiniz.
Madde 5 - 2.
5.2. : Satıcı site üzende satış yaptığı hesap, oyun içi eşyalar v.b. ürünlerde satış sonrası destek vermekle yükümlüdür. Hesabın geri alınması v.b. durumlarda sorumluluk satıcıya aittir ve alıcının zararını karşılamakla yükümlüdür.