Merhaba, bu siteden offline Steam hesabı almayı düşünüyorum, fiyatı çok uçuk, bazı oyunlara bütçem yetmediği için, site güvenli mi, bir problem yaratır mı?
Merhaba, bu siteden offline Steam hesabı almayı düşünüyorum, fiyatı çok uçuk, bazı oyunlara bütçem yetmediği için, site güvenli mi, bir problem yaratır mı?
Hocam yanlış anlamayın ama, ben böyle şeyleri kesinlikle önermiyorum. Neden mi? Aldığınız hesabın sahibi hesabı tekrar çalındı diyerek geri alabilir. Olan paranıza olur, benim tavsiyem Game Pass falan tercih edin. Kesinlikle böyle bir şey önermiyorum, korsan da önermem fakat böyle şeylerde genellikle satıcı taraf hesabı geri alabiliyor. Yine de sizin tercihiniz.
Ne yapalım, bütün parayı alt tarafı 2 saat oynayacağım oyunlara mı verelim yani ?.Steam hesabı alma kardeşim. Site güvenilir ama site satmıyor o hesapları aracı gibi düşün.
Kesinlikle Steam hesaplarından uzak dur.
Ayrıca oyunların fiyatları eneba, GOG, kabasakal gibi yerlerde müthiş indirime giriyor. Ben o şekil alıyorum. Sana da öneririm.
Ya, öyle diyosunuzda mesela ben RDR2 oynamak istiyorum ne yapayım şimdi 1.500 lira bir oyuna mı vereyim? Daha önemli işlerim yok mu? Bir oyuna 1.500 lira verecek ne bütçem var olsa bile vermem alt tarafı oynayacağım 2 saat için. Xbox diyosunda 210 lira çok fazla 1 ay sonra gidiyor o oyunlarda ne anlamı var ki? Ve zaten oyun satın aldığında tam anlamıyla senin olmuyor, bu ekonomide bir oyuna bu kadar para ben vermem yani, şimdi pahalı diye oynamayalım mı? Steam hesabından başka bir alternatif yok korsan oynasam virüs girme riski var başka çare yok.
Ne yapalım, bütün parayı alt tarafı 2 saat oynayacağım oyunlara mı verelim yani?
Orlarda da aşırı pahalı, 200-300 liralık oyunları bende alabiliyorum. 1.500-2.000 liralık oyunlar dediğin yerlerde indirime girmiyor bile.
Hocam alacaksanız itemsatıştan alın.Merhaba, bu siteden offline Steam hesabı almayı düşünüyorum, fiyatı çok uçuk, bazı oyunlara bütçem yetmediği için, site güvenli mi, bir problem yaratır mı?
Ya, öyle diyosunuzda mesela ben RDR2 oynamak istiyorum ne yapayım şimdi 1.500 lira bir oyuna mı vereyim? Daha önemli işlerim yok mu? Bir oyuna 1.500 lira verecek ne bütçem var olsa bile vermem alt tarafı oynayacağım 2 saat için. Xbox diyosunda 210 lira çok fazla 1 ay sonra gidiyor o oyunlarda ne anlamı var ki? Ve zaten oyun satın aldığında tam anlamıyla senin olmuyor, bu ekonomide bir oyuna bu kadar para ben vermem yani, şimdi pahalı diye oynamayalım mı? Steam hesabından başka bir alternatif yok korsan oynasam virüs girme riski var başka çare yok.
Ne yapalım, bütün parayı alt tarafı 2 saat oynayacağım oyunlara mı verelim yani ?.
Orlarda da aşırı pahalı, 200-300 liralık oyunları bende alabiliyorum. 1.500-2.000 liralık oyunlar dediğin yerlerde indirime girmiyor bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.