Bekirpece Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 Xbox Game Pass Ultimate 2 Aylık Kod (Anında Teslimat) + Hediye + Garanti Satın Al | İtemHesap güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2022
Xbox Game Pass Ultimate 2 Aylık Kod (Anında Teslimat) + Hediye + Garanti Satın Al | İtemHesap güvenilir midir?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 13 Ekim 2022 #2 Güvenilir, fakat almadan önce okumanız gereken bir şey var. Daha önce kod kullanmadığınız ve abonelik satın almadığınız yeni bir Microsoft hesabı olmalıdır aksi takdirde kod çalışmaz. Bunun sebebi ise arkadaş Discord Nitro alındığında verilen 2 aylık Xbox Game Pass kodlarını topluyor ve 20₺'ye satıyor. Olay bu. Artı 0 Eksi
Güvenilir, fakat almadan önce okumanız gereken bir şey var. Daha önce kod kullanmadığınız ve abonelik satın almadığınız yeni bir Microsoft hesabı olmalıdır aksi takdirde kod çalışmaz. Bunun sebebi ise arkadaş Discord Nitro alındığında verilen 2 aylık Xbox Game Pass kodlarını topluyor ve 20₺'ye satıyor. Olay bu.
Havenn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 298 13 Ekim 2022 #3 Ben almıştım ve çalıştı ama üstte denildiği gibi sadece hesabında daha önce abonelik kullanmamış olman gerek Artı 0 Eksi
Ben almıştım ve çalıştı ama üstte denildiği gibi sadece hesabında daha önce abonelik kullanmamış olman gerek