İtemhesap güvenilir mi?

İsim konusunda tam bir çalıntı:
item satış + ince hesap

Ayrıca satılan hesaplar çalıntı oluyor.

Satılan hesapların çalıntı olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Belki satan adamın kendi hesabı satıyor. Bir kanıtınız var mı?

item satış + ince hesap

Adama "ben bu hesabı alacağım ama çalıntı olabilir hesabı İtemsatış'a yükler misiniz acaba?" mi diyeyim?

Orijinal oyun alıyor oyuna bağlı offline modda oynuyor dostum Torrent'ya da crack dosyaları yok.
Crack dosyası olmasa bile Steam gibi platformların lisans sözleşmesinde oyunun lisansının sadece size verildiği belirtilir. Dolayısıyla tek bir hesabı 10 kişi kullanınca korsan kullanmış oluyorsunuz.
Neyi korsana giriyor? Oyun zaten ücretsiz sadece karşılıklı rızaya dayalı hesap alıyorum.
Oyunun hesap paylaşımına/satımına izin verdiğine eminseniz iyi oynamalar. Aynı zamanda hesabı satan kişinin size hesabı verdikten sonra oyunun destek sayfasına hesabım çalındı yazıp hesabı geri alabileceğini unutmayın.
İtem Satış + İnce Hesap

Oyundan oyuna değişiyor. Tek bir hesabı 90 kişiye satan kişinin çalıntı hesap kullanacağını düşünmüyorum. Genelde random olan hesaplar çalıntı oluyor.

Crack dosyası olmasa bile Steam gibi platformların lisans sözleşmesinde oyunun lisansının sadece size verildiği belirtilir. Dolayısıyla tek bir hesabı 10 kişi kullanınca korsan kullanmış.

Oyunun hesap paylaşımına/satımına izin verdiğine eminseniz iyi oynamalar.

Oyundan oyuna değişiyor. Tek bir hesabı 90 kişiye satan kişinin çalıntı hesap kullanacağını düşünmüyorum. Genelde random olan hesaplar çalıntı oluyor.

1- oyun Steam'de değil.
2- oyunda hesabı alınca şifre denen bir şey var. Hesabı alınca şifreyi değiştirirsen kimse giremez başka. Yani birden çok kişiye satması imkansız. Çünkü ilk alan kişi şifreyi değiştirecek ve adam yine aynısını başkasına satmak istediğinde şifreyi bilmediği için satamayacak.

Satılan hesapların çalıntı olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Belki satan adamın kendi hesabı satıyor. Bir kanıtınız var mı?
Hesabı kendisi alıp daha ucuza satıyorsa anlamı ne? Hepsi için demiyorum ama geneli checklenmiş hesap.

Hesabı kendi alıyorsa zaten onun oluyor :). Yani 100 TL'ye hesap alıp onu 1 TL'ye satabilirim. Sonuçta aldığım an hesap benim oluyor yani çalıntı olmuyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Yahu arkadaşım kim niye 99₺ zarara girsin bile bile 🤦‍♂️

Çalıntı hesap mevzusu bazı yazılımlarla insanların hesap bilgilerinin ifşa edilmesiyle alakalı.

Güvenilir tabii ki birçok hesap sattım ben o satış platformunda herhangi bir sorun olmadı.

Alisveris yaptim gayet guvenilir saticilarida basarili uygun fiyata Spotify bulabiliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı