Crack dosyası olmasa bile Steam gibi platformların lisans sözleşmesinde oyunun lisansının sadece size verildiği belirtilir. Dolayısıyla tek bir hesabı 10 kişi kullanınca korsan kullanmış oluyorsunuz.
Oyunun hesap paylaşımına/satımına izin verdiğine eminseniz iyi oynamalar. Aynı zamanda hesabı satan kişinin size hesabı verdikten sonra oyunun destek sayfasına hesabım çalındı yazıp hesabı geri alabileceğini unutmayın.
Crack dosyası olmasa bile Steam gibi platformların lisans sözleşmesinde oyunun lisansının sadece size verildiği belirtilir. Dolayısıyla tek bir hesabı 10 kişi kullanınca korsan kullanmış.
Oyunun hesap paylaşımına/satımına izin verdiğine eminseniz iyi oynamalar.
Oyundan oyuna değişiyor. Tek bir hesabı 90 kişiye satan kişinin çalıntı hesap kullanacağını düşünmüyorum. Genelde random olan hesaplar çalıntı oluyor.
1- oyun Steam'de değil.
2- oyunda hesabı alınca şifre denen bir şey var. Hesabı alınca şifreyi değiştirirsen kimse giremez başka. Yani birden çok kişiye satması imkansız. Çünkü ilk alan kişi şifreyi değiştirecek ve adam yine aynısını başkasına satmak istediğinde şifreyi bilmediği için satamayacak.
Hesabı kendi alıyorsa zaten onun oluyor . Yani 100 TL'ye hesap alıp onu 1 TL'ye satabilirim. Sonuçta aldığım an hesap benim oluyor yani çalıntı olmuyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Hesabı kendi alıyorsa zaten onun oluyor . Yani 100 TL'ye hesap alıp onu 1 TL'ye satabilirim. Sonuçta aldığım an hesap benim oluyor yani çalıntı olmuyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Yazmayı unutmuştum kusura bakmayın şimdi ekledim. Özetle oyunun desteğine danışıyorlar, destek onlara sadece hesabın gerçek sahibinin bildiği soruları soruyor onlarda cevaplıyor.