ItemHesap ile güvenli ve indirimli fiyatla ucuza 9188 numaralı Bitdefender Total Security 180 Gün Premium Lisans Anahtarı ürününü satın al. Güvenle oyun alışverişi yapabileceğin platform.
Sitenin güvenilirliği hakkında soru soruyorsanız; defalarca alışveriş yaptım, bir sıkıntı yaşamadım. Satıcıya biraz bakın güvenilir mi? Kaç başarılı satışı var vs.
Edit: Satıcıdan bir sıkıntı çıakcağını sanmıyorum ki hatalı kod gönderse bile yenisini vermek zorunda.
Site hakkında bir bilgim yok ama ürün açıklamasında 90 gün 5 PC yazıyor başlıkta 180 gün 5 PC yazıyor. Böyle kodlar genelde deneme sürümü gibi oluyor alacaksanız başka bir siteyi tercih etmeniz daha iyi olur.
ItemHesap ile güvenli ve indirimli fiyatla ucuza 9188 numaralı Bitdefender Total Security 180 Gün Premium Lisans Anahtarı ürününü satın al. Güvenle oyun alışverişi yapabileceğin platform.