E ENKA53 Femtopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar itemhesap'ta 500TL'lik Steam random key 12 TL, güvenli midir sizce alınır mı?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 19 Nisan 2023 #2 ENKA53 dedi: Merhaba arkadaşlar Itemhesap'ta 500TL'lik Steam random key 12 TL, güvenli midir sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... "ALMA" paran çöpe gitmesin. Son düzenleme: 19 Nisan 2023
ENKA53 dedi: Merhaba arkadaşlar Itemhesap'ta 500TL'lik Steam random key 12 TL, güvenli midir sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... "ALMA" paran çöpe gitmesin.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 19 Nisan 2023 #3 ENKA53 dedi: Merhaba arkadaşlar Itemhesap'ta 500TL'lik Steam random key 12 TL, güvenli midir sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz çöp oyun çıkıyor onunda değeri 500 lira oluyor kaliteli oyun çıktığını görmedim hiç.
ENKA53 dedi: Merhaba arkadaşlar Itemhesap'ta 500TL'lik Steam random key 12 TL, güvenli midir sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz çöp oyun çıkıyor onunda değeri 500 lira oluyor kaliteli oyun çıktığını görmedim hiç.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 19 Nisan 2023 #4 Öyle bir şey yok nereden çıkardın geri satıldığını.
DOCTOR NARKOZ Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 57 19 Nisan 2023 #5 Everythink dedi: Öyle bir şey yok nereden çıkardın geri satıldığını. Genişletmek için tıkla... Steam destek sayfasına gidin. Steam hesabınıza giriş yapın. Satın Alımlar'a (Purchases) tıklayın. İade talep ettiğiniz satın alma işlemini bulup tıklayın. İade nedeninizi seçin. İade talebinde bulunmak istiyorum (I'd like to request a refund) ile ilerleyin.
Everythink dedi: Öyle bir şey yok nereden çıkardın geri satıldığını. Genişletmek için tıkla... Steam destek sayfasına gidin. Steam hesabınıza giriş yapın. Satın Alımlar'a (Purchases) tıklayın. İade talep ettiğiniz satın alma işlemini bulup tıklayın. İade nedeninizi seçin. İade talebinde bulunmak istiyorum (I'd like to request a refund) ile ilerleyin.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 19 Nisan 2023 #6 DOCTOR NARKOZ dedi: Steam destek sayfasına gidin. Steam hesabınıza giriş yapın. Satın Alımlar'a (Purchases) tıklayın. İade talep ettiğiniz satın alma işlemini bulup tıklayın. İade nedeninizi seçin. İade talebinde bulunmak istiyorum (I'D like to request a refund) ile ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Kanka Steam desteklemiyor kaç defa denedim geri dönüş bile yapmıyorlar hem öyle bir şey olsa aynı şeyi key olarak verirler geri parasını vermezler.
DOCTOR NARKOZ dedi: Steam destek sayfasına gidin. Steam hesabınıza giriş yapın. Satın Alımlar'a (Purchases) tıklayın. İade talep ettiğiniz satın alma işlemini bulup tıklayın. İade nedeninizi seçin. İade talebinde bulunmak istiyorum (I'D like to request a refund) ile ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Kanka Steam desteklemiyor kaç defa denedim geri dönüş bile yapmıyorlar hem öyle bir şey olsa aynı şeyi key olarak verirler geri parasını vermezler.
DOCTOR NARKOZ Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 57 19 Nisan 2023 #7 Everythink dedi: Kanka Steam desteklemiyor kaç defa denedim geri dönüş bile yapmıyorlar hem öyle bir şey olsa aynı şeyi key olarak verirler geri parasını vermezler. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten bende almamasını önerdim crackten hayır gelmez
Everythink dedi: Kanka Steam desteklemiyor kaç defa denedim geri dönüş bile yapmıyorlar hem öyle bir şey olsa aynı şeyi key olarak verirler geri parasını vermezler. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten bende almamasını önerdim crackten hayır gelmez