Kamm Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Valorant VP almak istiyorum. Fiyatlar sürekli artıyor, burası uygun gibi ancak emin olamadım. Daha önce kullanan oldu mu aranızda acaba ?
Valorant VP almak istiyorum. Fiyatlar sürekli artıyor, burası uygun gibi ancak emin olamadım. Daha önce kullanan oldu mu aranızda acaba ?
J. Barbaro Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 Kamm dedi: Valorant VP almak istiyorum. Fiyatlar sürekli artıyor, burası uygun gibi ancak emin olamadım. Daha önce kullanan oldu mu aranızda acaba ? Genişletmek için tıkla... Klasgame'yi öneririm oradan yaklaşık 50K vp aldım arkadaşlarımla saniyesinde veriyor çok güzel bir site yapmış adamlar.
Kamm dedi: Valorant VP almak istiyorum. Fiyatlar sürekli artıyor, burası uygun gibi ancak emin olamadım. Daha önce kullanan oldu mu aranızda acaba ? Genişletmek için tıkla... Klasgame'yi öneririm oradan yaklaşık 50K vp aldım arkadaşlarımla saniyesinde veriyor çok güzel bir site yapmış adamlar.
P parlak58 Kilopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 Kamm dedi: Valorant VP almak istiyorum. Fiyatlar sürekli artıyor, burası uygun gibi ancak emin olamadım. Daha önce kullanan oldu mu aranızda acaba ? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Gayet hızlılar.
Kamm dedi: Valorant VP almak istiyorum. Fiyatlar sürekli artıyor, burası uygun gibi ancak emin olamadım. Daha önce kullanan oldu mu aranızda acaba ? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Gayet hızlılar.