dEvil001 Centipat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 54 13 Kasım 2023 #1 Bu siteden Marvel's Spider-Man Remastered alacağım ve Steam CD key olarak satıyorlar. Çok ucuz olduğu için soruyorum sizce alsam sorun olur mu? Sitenin linki
Bu siteden Marvel's Spider-Man Remastered alacağım ve Steam CD key olarak satıyorlar. Çok ucuz olduğu için soruyorum sizce alsam sorun olur mu? Sitenin linki
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.578 Çözümler 37 13 Kasım 2023 #2 Site kendisi satıyor. Güvenilir.
non4me Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Çözümler 3 13 Kasım 2023 #3 Güvenilir mi bir fikrim yok ama muhtemelen CD key değil, hesap şeklinde teslim edilir.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Kasım 2023 #4 Site kendisi vermiş, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum güvenilirdir. non4me dedi: Güvenilir mi bir fikrim yok ama muhtemelen CD key değil, hesap şeklinde teslim edilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, hesap olanlar bu fiyattan satılık verilmez. CD Key olarak belirtilmiş.
Site kendisi vermiş, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum güvenilirdir. non4me dedi: Güvenilir mi bir fikrim yok ama muhtemelen CD key değil, hesap şeklinde teslim edilir. Genişletmek için tıkla... Hayır, hesap olanlar bu fiyattan satılık verilmez. CD Key olarak belirtilmiş.
dEvil001 Centipat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 54 13 Kasım 2023 #5 non4me dedi: Güvenilir mi bir fikrim yok ama muhtemelen CD key değil, hesap şeklinde teslim edilir. Genişletmek için tıkla... CD key olarak belirtmiş hesap vereceğini zannetmiyorum ama verdiği kodun çalışabileceğinden emin değilim.
non4me dedi: Güvenilir mi bir fikrim yok ama muhtemelen CD key değil, hesap şeklinde teslim edilir. Genişletmek için tıkla... CD key olarak belirtmiş hesap vereceğini zannetmiyorum ama verdiği kodun çalışabileceğinden emin değilim.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 13 Kasım 2023 #6 Evet güvenilir.