İtempazar ve İtemsatış güvenli midir?

BeratKzmz

Hectopat
İtempazar ve İtemsatış'ta bir süredir satış yapıyorum ancak kârınız 100TL'yi geçtiğinde sizden olduğunuz günün tarihiyle beraber kimliğinizi ve yüzünüzü özçekimini istiyorlar. 256bit SSL vs. diyorlar ancak herhangi bir saldırıda bu bilgiler çalınabilir mi? Çalınırsa ne olur? Ailemle konuştum ancak çok olumlu bakmadılar. Yaparsam gizli yapmayı düşünüyorum. Görüşleriniz nelerdir?

Yapıyorsan yap kardeşim, ne diyelim şimdi biz sana. Ailen gerekeni söylemiş, güvenilir siteleridir, tercih senin. Zaten memlekette kimlik bilgisi ifşa olmayan şahıs kaldı mı kii?

Bir sorun olmuyor diye biliyorum. Uzun süredir satış yapıyorum +15000 TL'yi geçtim.

Bir problem olacağını zannetmiyorum. Satış yapan yüzlerce kişi var. Zaten şu an da her şey sizin yüzünü kaydediyor.

Her yer her şey çalılnabiliyor bunu kimse garanti edemez. Daha büyük kurumlar bile hacklenebiliyor.
Oh ne güzel kimlik yanında bir de yüzüm olacak kendimi çekeceğim. Vay arkadaş bu fotoğraf başkasının elinde olsa neler yapabilir acaba? Böyle bir şey olsa mahkemelik olsan falan çok sıkıntı.

Hocam şu an 10-13 yaşındaki çocukların elinde bile milletin kimlik bilgileri var.

Hocam şu an 10-13 yaşındaki çocukların elinde bile milletin kimlik bilgileri var.

Tamam da var diye ortalığa salacak değil kimse değil mi? Yani bile bile lades.

Bakın kimlik bilgisi başka kimliğini yanında fotonun yani senin elinde kimlikle fotoğraf vermen olması bambaşka bir şey.

Sen kimliğim kayıptı diyebilirsin ama yanında fotoğraf çekmiş ve bunu birinin eline geçirdiysen adam birçok işlemi yapabilir. Farklı şeyler.

Tabii bu durumlara bizi sokan dolandırıcılar vs o kadar çok fazla ki. Maalesef hiçbir işleme güvenemez oldu insanlar. Sitelerde tuzaklar dolu.

Ayrıca aileniz onay vermemiş. Siz gizli yapacaksınız emin olun en çok böyle gizli yapılan şeylerde bir aksaklık olur sonra bilmiyorum artık nasıl açıklarsınız. Bence onaylarını alın ikna edin. vs.

Sadece kimlik ve yüzle kalmıyor elimizde İtemsatış ve tarih yazan bir kağıt tutmamız lazım bu da belki birisinin eline geçerse geçerliğini etkileyebilir.

İtemsatış güvenilirdir İtemPazar'ı bilmiyorum aynı mı değil mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…